Η Σάρον Στόουν έκανε μήνυση στη νταντά των παιδιών της!

Της ζητάει πίσω χρήματα για ένα δάνειο που δεν ξεπληρώθηκε ποτέ!

Οι δικαστικοί μπελάδες για τη διάσημη ηθοποιό είχαν ξεκινήσει από πέρυσι, με την νταντά, τη Φιλιππινέζα Ερλίντα Ελέμεν, να έχει κάνει μήνυση στη Στόουν για ρατσιστική επίθεση προς το πρόσωπο της.

Φέτος ήταν η σειρά της Στόουν να απαντήσει με δική της μήνυση, όπου αναφέρει συγκεκριμένα ότι είχε δώσει στη νταντά ένα δάνειο το οποίο δεν της επιστράφηκε ποτέ. Η σέξι ηθοποιός από το Βασικό Ένστικτο, δήλωσε πως από τα 12.500 δολάρια που δάνεισε στην Έλεμεν, έχει πάρει πίσω μόνο τις 3.000 και αυτά το 2011.

Ο

δικηγόρος της Στόουν μίλησε για τις κατηγορίες της Έλεμεν στο ΤΜΖ και τις χαρακτήρισε γελοιώδεις και αβάσιμες, αναφέροντας πως η υπόθεση θα λυθεί στα δικαστήρια. Η Έλεμεν παρόλα αυτά, έχει συμπεριλάβει στην αγωγή της ότι η Στόουν την έχει κατηγορήσει και για ψευδή κλοπή, ως πρόφαση για να της μειώσει τον μισθό όσο δούλευε.

Τον περασμένο μήνα, μια άλλη οικιακή βοηθός, είχε μηνύσει την Στόουν επειδή όταν της προσκόμισε χαρτί από νοσοκομείο που ανέφερε ότι πρέπει να ξεκουράσει το χέρι της λόγω τραυματισμού, η Στόουν αρνήθηκε να της…ξελασκάρει το πρόγραμμα.

Πριν από μερικές μέρες, η ηθοποιός βρέθηκε σε φιλανθρωπικό event όπου αντάλλαξε ένα καυτό φιλί με την Κέιτ Μος. Τώρα όμως, πρέπει να ετοιμαστεί για τα δικαστήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα