Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ στην Ουκρανία (1-1 με τη Μέταλιστ), αλλά… περιμένει την UEFA

22:20 7/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Από την αρχή στον ΠΑΟΚ ήξεραν ότι είχαν ένα μεγάλο εμπόδιο μπροστά τους στην Ουκρανία, καθώς 8 ημέρες πριν είχαν ηττηθεί στη Τούμπα με 2-0. Και τελικά δεν κατάφεραν να το ξεπεράσουν, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Μέταλιστ και έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς μπήκαν με διάθεση στο ματς και έδειξαν αποφασισμένοι να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή. Ωστόσο σε αυτή την αναμέτρηση δεν είχαν την ευκαιρίες του πρώτου αγώνα. Ενώ λίγο έλειψε στο 30' να βρεθούν πίσω στο

σκορ, ωστόσο η κοντινή κεφαλιά του Ντιέγκο Σόουζα έφυγε άουτ. Βέβαια ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα από τη διαιτησία, καθώς στο 44' ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Λούκας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη πρόκριση, όταν στο 72΄ ο Μπλάνκο άνοιξε το σκορ και ουσιαστικά κάπου εκεί τελείωσε το ματς. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση 11 λεπτά αργότερα (83') με τον Τόμας Νέτσιντ, ωστόσο αυτό το 1-1 δεν ήταν αρκετό για να του δώσει τη πρόκριση.

Έτσι, η Ελληνική ομάδα θα συνεχίσει στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και θα μάθει την αντίπαλό της στην κλήρωση της Παρασκευής, στη Νιόν. Εκτός, αν η UEFA αποφασίσει τον αποκλεισμό της Μέταλιστ από τα Κύπελλα Ευρώπης, έπειτα από την πρόσφατη απόφαση του CAS, για την εμπλοκή του ουκρανικού συλλόγου σε «στημένο» αγώνα. Η απόφαση της UEFA θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα