Νέος, ωραίος, αλλά δεν του… κάθεται – Ο Μπογδάνος και οι στεντόριες κουτσουκέλες του

19:10 7/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Είναι νέος, θαυμάζει τον εαυτό του και όταν μιλάει προσπαθεί απεγνωσμένα να καθηλώσει το φιλοθεάμον. Το καταφέρνει, προς το παρόν τουλάχιστον, με τα λάθη του. Αν ήταν ξανθιά παρουσιάστρια, ο κόσμος θα μιλούσε για... χαριτωμενιά. Και για αυτό θα μπορούσε να ισχυριστεί πως βιώνει το ρατσισμό του άνδρα παρουσιαστή.

Από τον Γιώργο Πράτανο

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος νιώθει την ανάγκη να στήσει ένα… λόγιο προφίλ και παράλληλα

να τονίσει την εικόνα του. Πολλές φορές μοιάζει τόσο συνεπαρμένος με τον… εαυτό του, που αντί να κοιτάει κατάματα την κάμερα, ξεχνιέται παρακολουθώντας τον εαυτό του στα μόνιτορ.

Ο αποχαιρετισμός του, το πρωί της Τετάρτης, στον πρωθυπουργό έκανε το γύρο του ελληνικού διαδικτύου. «Παρακολουθούμε τον αγαπητό πρωθυπουργό να πηγαίνει προς ανατολάς, δηλαδή προς τις ΗΠΑ», το κατευόδιο του παρουσιαστή στον –«αγαπητό»- πρωθυπουργό. Όχι, δεν είχε κάποια αποκλειστική πληροφορία πως ο Αντώνης Σαμαράς θα έκανε την αντίστροφη διαδρομή από αυτή που κάνει όλος ο κόσμος για να φτάσει στις ΗΠΑ. Τον Ατλαντικό θα διέσχιζε, άσχετα αν το «ανατολάς» καθόταν καλύτερα στον παρουσιαστή από το ορθό... δυσμάς.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο -υπερβολικός σε όλα του- παρουσιαστής, που υπερμεγενθύνει οτιδήποτε σχετίζεται με όσα καταπιάνεται, μετέτρεψε το σεισμό των 5,3 ρίχτερ σε…9 ρίχτερ.

Όλα αυτά, πάντα, με τη στεντόρια φωνή/στόμφο του ειδικού-insider. Έτσι, για να γίνεται ακόμη πιο γελοία η κουτσουκέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα