Αποκλειστικό: Αποχώρησε ο νομικός σύμβουλος της ΝΔ Επαμεινώνδας Λεκέας

Ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στο εσωτερικό της ΝΔ, ο πολύπειρος δικηγόρος και εσχάτως νομικός σύμβουλος της ΝΔ, ο Επαμεινώνδας Λεκέας, αποχώρησε σήμερα το πρωί από τη ΝΔ.

Ο κ. Λεκέας, χωρίς να έχει εξηγήσει προς ώρας την απόφασή του αυτή, πέρασε από πολλά γραφεία και αποχαιρέτισε θερμά πρώην πλέον συνεργάτες του, οι οποίοι έμειναν αποσβολωμένοι, με δεδομένο πως δεν γνώριζαν την απόφασή του αυτή. Ο κ. Λεκέας ήταν ένα γνωστό πρόσωπο στους παροικούντες τη γαλάζια Ιερουσαλήμ, χαμηλών τόνων και εξαιρετικά προσηνής, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια έχει θητεύσει σε

αρκετές θέσεις στο γαλάζιο οργανόγραμμα, με τελευταία αυτή του νομικού συμβούλου του κόμματος. Με αυτή του την ιδιότητα ενεπλάκη και στος εσωκομματικές εκλογές ως μέλος της περίφημης ΚΕΦΕ (δεν ήταν μέλος της καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας), ενώ την τελευταία φορά που ακούστηκε το όνομά του στα δημοσιογραφικά γραφεία ήταν τον Μάρτιο, όταν βγήκε η εγκύκλιος του γραμματέα Οργανωτικού Βασίλη Σπανάκη για αύξηση του αριθμού των αιρετών συνέδρων στο Λεκανοπέδιο, με τον κ. Λεκέα να επιφυλάσσεται για την «καταστατικότητά» της.

Έτσι, μια μέρα πριν το συνέδριο της ΝΔ, ο κ. Λεκέας αποχαιρέτησε τη λεωφόρο Συγγρού και αποτέλεσε παρελθόν για τη ΝΔ.

The post Αποκλειστικό: Αποχώρησε ο νομικός σύμβουλος της ΝΔ Επαμεινώνδας Λεκέας appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
λεκεας επαμεινωνδας επικοινωνια,
Τυχαία Θέματα