Άρρωστοι δηλώνουν πολλοί χρήστες του νέου iOS 7- Λένε ότι παθαίνουν ίλιγγο και ναυτία!

Παράπονα για συμπτώματα ναυτίας εξαιτίας του νέου λογισμικού iOS 7 κάνουν πολλοί ιδιοκτήτες iPhone.

Τουλάχιστον 200 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγκαταστήσει το νέο λογισμικό iOS 7 στο Apple κινητό τους, παρόλα αυτά μετά τις μικρές βλάβες που εντοπίστηκαν τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του νέου συστήματος, τώρα γίνονται «παράπονα» υγείας.

Έτσι λοιπόν, ιδιοκτήτες

κινητών iPhone ή iPad κάνουν παράπονα στα φόρουμς της εταιρείας για τα νέα χαρακτηριστικά zoom ή αλλαγής της οθόνης, καθώς σύμφωνα με τα σχόλιά τους, τους προκαλείται ίλιγγος, ναυτία και πονοκέφαλοι εξαιτίας της προβολής της οθόνης.

«Τα χαρακτηριστικά zoom παντού στο iOS 7 μου προκαλούν κυριολεκτικά ναυτία και πονοκέφαλο», έγραψε ένας χρήστης την περασμένη εβδομάδα.

Αρκετοί από τους χρήστες παρουσιάζουν τα ίδια συμπτώματα την τελευταία εβδομάδα, ενώ η Apple τους απάντησε ότι μπορούν να απενεργοποιήσουν πολλά από τα χαρακτηριστικά του κινητού.

Ορισμένοι μάλιστα δήλωσαν ότι προτίμησαν να επιστρέψουν στο iOS 6 από το iOS 7 για να «θεραπεύσουν» αυτά τους τα συμπτώματα.

Το λογισμικό πρόγραμμα iOS 7 σχεδιάστηκε από το μηδέν ενώ τα χρώματα του συστήματος λειτουργίας είναι πιο απλά από το προηγούμενη εκδοχή.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρρωστοι, OS 7- Λένε,arrostoi, OS 7- lene