Αστέρας της Disney δουλεύει σε εστιατόριο – Φήμες λένε ότι έχασε όλα του τα λεφτά

Ο ίδιος αναγκάστηκε να απαντήσει σε όλα τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν χρεωκοπημένο, αφού τον είδαν να εργάζεται σε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη.

Ο λόγος για τον Ντίλαν Σπράουζ, τον πιτσιρικά που γνωρίσαμε ως γιο του Ντέιβιντ Σουίμερ στη σειρά «Τα Φιλαράκια», που εδώ και μερικά χρόνια κάνει καριέρα στο κανάλι της Disney, στη σειρά «The Suite Life of Zach and Cody».

Ο Ντίλαν επιβεβαίωσε

με τα λεγόμενά του το σενάριο κατά το ήμισυ, αφού ναι μεν δουλεύει σε εστιατόριο, αλλά σε καμιά των περιπτώσεων δε φαλήρισε και υπεραμύνθηκε της επιλογής του.

«Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα δεν κάνω αυτή τη δουλειά επειδή έχασα όλα μου τα λεφτά. Αντιθέτως, είμαι οικονομικά ασφαλής, απλώς δουλεύω για να ικανοποιήσω τον εθισμό μου στα video-games» ανέφερε και συμπλήρωσε «το είδα σαν μια ευκαιρία να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που είχα συνηθίσει και σαν τρόπο κοινωνικοποίησης και να βγω έξω από το σπίτι. Νιώθω καλά όταν δουλεύω και κάνω κάτι και το να με κριτικάρουν για αυτό είναι τουλάχιστον περίεργο. Κάποια στιγμή θα γυρίσω στην υποκριτική, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν το βλέπω σαν πισωγύρισμα, αλλά σαν μια νέα εμπειρία σε κάτι διαφορετικό».

Θυμίζουμε ότι ο Ντίλαν μαζί με το δίδυμο αδερφό του αποχαιρέτησαν το κανάλι μετά από 6 χρόνια γιατί θεωρούσαν πως δεν είχαν κάτι άλλο να κερδίσουν υποκριτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα