Ασταμάτητη η Μιράντα Κερ

Λίγος καιρός πέρασε από τότε που την είδαμε ξανθιά, αλλά η Μιράντα Κερ δεν λέει να σταματήσει να ποζάρει. Αυτή είναι η νέα της φωτογράφηση και… καίει!

Από τότε που αρχίσαμε να παρακολουθούμε τη πορεία της, δηλαδή από το 2007 όταν έγινε και «Άγγελος» της Victoria’s Secret, καταλάβαμε ότι πρόκειται για να ένα καυτό μοντέλο, αλλά παράλληλα και πολύ μαζεμένο. Δηλαδή δεν έκανε

τη μία φωτογράφηση μετά την άλλη – έδειχνε να είναι ελιτίστρια και κυρίως όχι τρομερά αποκαλυπτική. Δηλαδή ήξερε πως να είναι σέξι χωρίς να τα πετάει όλα. Και αυτό την έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Τα χρόνια πέρασαν και η Μιράντα Κερ φαίνεται ότι περνάει δεύτερη εφηβεία. Στα 29 της, παντρεμένη με τον Ορλάντο Μπλουμ και έχοντας ένα παιδί, μοιάζει να κάνει όλα όσα δεν τολμούσε παλιότερα. Πιο αποκαλυπτικές και περισσότερες φωτογραφήσεις. Και ευτυχώς χωρίς να χάνει αυτό το σέξι στυλ της.

Έτσι, λίγο καιρό μετά την ξανθιά εμφάνισή της, η Κερ πόζαρε για το εξώφυλλο του Esquire και δείχνει ότι εκτός από εφηβεία, περνάει και την καλύτερή της στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα