Αθερίδης: «Έπινα από τα 16 μου»

Ο Θοδωρής Αθερίδης που δεν έκρυψε ποτέ ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ, μιλάει για λεπτομέρειες της ζωής του, που θέλει να ξεχάσει.

Ο Θοδωρής Αθερίδης δεν έκρυψε ποτέ το πρόβλημα που αντιμετώπιζε σε νεότερη ηλικία με το αλκοόλ, πρόβλημα που τον οδήγησε σε κέντρο απεξάρτησης. Ο ηθοποιός ξαναμίλησε για το πρόβλημα του αλκοολισμού σε

συνέντευξή του στην εκπομπής της μελέτη. Είπε συγκεκριμένα: «Όλα τα προβλήματα, όποια κι αν είναι αυτά, πρέπει να ομολογηθούν για να ξεκινήσει το κουβάρι της λύσης τους. Δεν έχει νόημα να κάθεσαι σπίτι σου, να κλείνεις τα παντζούρια και να πίνεις. Αν θες να το κόψεις, να πας να το πεις κάπου. Ήταν δική μου απόφαση να το κόψω, όπως ήταν και δική μου προσωπική δυστυχία και πάτος. Από πολύ μικρός, από 16 ετών μέχρι τα 34 μου που το έκοψα, έπινα. Ήμουν 34 και για αυτό δεν έπαθα κάτι, επειδή ήμουν γερός. Αν το συνέχιζα μέχρι σήμερα, σαφώς και θα υπήρχαν προβλήματα».

Εκτός όμως από τις εποχές που ο ίδιος δεν θέλει να θυμάται , μίλησε και για την κόρη του που είναι επίσης ηθοποιός, στην αρχή της καριέρας της: «Η κόρη μου αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί μου. Βέβαια, την καταλαβαίνω. Χαίρομαι που μου είπε όχι, αλλά εγώ, ως πατέρας, θα ήθελα να είμαι πάντα στο πλάι της. Θα ήθελα να βρεθούμε σε μια δουλειά μαζί. Δεν μου είπε αιωνίως πως δεν θέλει, αλλά τα πρώτα της βήματα θέλει να τα κάνει ακριβώς όπως τα θέλει».

Keywords
Τυχαία Θέματα