Χαμός στην τελευταία εκπομπή της Στάη – Ποιοι βάλλουν κατά της [βίντεο]

Ένταση και τσαμπουκάδες δημιουργήθηκαν έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ κατά την τελευταία εκπομπή της Έλλη Στάη, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που δυσαρεστήθηκαν από τη σύνθεση του πάνελ στο πλαίσιο του προγράμματος των εργαζομένων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες θερμόαιμοι συγκεντρώθηκαν έξω από το στούντιο κατά τη διάρκεια της εκπομπής, με την Έλλη Στάη να φυγαδεύεται από την πίσω πόρτα του σταθμού.Ένταση μάλιστα προκλήθηκε και κατά τη διάρκεια της εκπομπής με τον διευθυντή του Έθνους Θανάση Τσεκούρα να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Αξιοσημείωτο

είναι το γεγονός ότι η Ελλη Στάη εμφανίστηκε στο κεντρικό στούντιο μαζί με ένα από τα πλέον «φιλομνημονιακά πάνελ» που έχουν στηθεί στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Τα αίματα άναψαν από τη στιγμή που συμμετείχε στην εκπομπή ο Αθανάσιος Τσεκούρας (ο οποίος έχει διαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ) με αντιδράσεις να υπάρχουν από την πλευρά της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ, με εκπροσώπηση από την Νανά Νταουντάκη και τον Γιώργο Κατερίνη αντίστοιχα.

Η κα Νταουντάκη επισήμανε ότι ο Θανάσης Τσεκούρας ως διευθυντής του «Έθνους» έχει και την ευθύνη για την έκδοση απεργοσπαστικού φύλλου της εφημερίδας, ενώ έχει πρωτοστατήσει και σε δεκάδες απολύσεις.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα