Χιού Λόρι: Το να υποδυθώ τον Χάουζ ήταν σωστός εφιάλτης

Έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, παίζοντας τον εκκεντρικό γιατρό Χάουζ. Όμως ο διάσημος ηθοποιός Χιού Λόρι δείχνει να μετανιώνει για την επιλογή του, παρόλο που έβγαζε 300.000 δολάρια το επεισόδιο.

«Είμαι φοβερά επαγγελματίας. Δεν θα με δει κανείς ποτέ να πάρω στο πλατό ή να μην έρχομαι λόγω ασθένειας. Υπήρξαν όμως φορές που καθόμουν και σκεφτόμουν ‘‘πόσο ωραία θα ήταν να πάθαινα ένα ατύχημα πηγαίνοντας στα γυρίσματα και να κάτσω μερικές μέρες να αναρρώσω’’», δήλωσε ο Λόρι.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε συν των

άλλων ότι του έλειπε πολύ η γυναίκα του και τα παιδιά του, οι οποίοι βρισκόντουσαν στην Αγγλία ενώ εκείνος βρισκόταν στο Λος Άντζελες.

«Είναι υπέροχο να τους έχω δίπλα μου, να βγάζουμε μαζί τον σκύλο για βόλτα ή να κάνουμε άλλες δραστηριότητες» ανέφερε ο ηθοποιός που δήλωσε επίσης ότι η επόμενη δουλειά του θα ήθελε να είναι σκηνοθετική, ώστε να μπορεί να πηγαίνει στη δουλειά με…δικά του ρούχα.

«Ο Τζον Τέρι για παράδειγμα. Μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που να πει ότι δεν μπορεί να παίξει όλο το 90λεπτο και το μόνο που μπορεί να δώσει είναι 60 λεπτά. Ίσως να πει ότι μπορεί να παίξει μόνο στο δεύτερο ημίχρονο » ανέφερε ο ηθοποιός.

Τέλος δήλωσε πως του έλειψε πολύ ο εαυτός του, καθότι σαν Χάουζ, έπρεπε να παριστάνει συνέχεια κάποιον που είχε δική του εξωριστή ζωή, πορτοφόλι, κλειδιά, αλλά δεν ήταν ποτέ ο ίδιος.

«Ήμουν μια δεκαετία νεώτερος όταν έπαιξα τον Χάουζ. Πλεόν όταν θα με κοιτάνε το μόνο που θα λένε είναι: Μπορεί να παίξει τον πατέρα στη ταινία’’».

Keywords
Τυχαία Θέματα