«Δεν είμαι Άγγελος»: Mοντέλο της Victoria’s Secret εξηγεί πως αφιερώθηκε στον Θεό

Εγκατέλειψε τον χώρο της μόδας, για να αφιερωθεί στον Θεό. Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret. Κάιλι Μπισούτι, αποφάσισε να αφήσει για πάντα πίσω της την καριέρα της, και μιλά γι’ αυτό της το ταξίδι, στο νέο της βιβλίο, με τίτλο «Δεν είμαι Άγγελος» (“I’m No Angel”).

Η αλήθεια είναι, πως δεν είναι το πλέον σύνηθες φαινόμενο, ένα μοντέλο υψηλού επιπέδου, να γράφει βιβλίο που να αναφέρεται στην αφοσίωσή της στον «Κύριο», όπως η ίδια τον ονομάζει.

Αλλά το συγκεκριμένο βιβλίο (το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα) είναι η εξαίρεση. Ξεκινά, με το ρητό: «Η γοητεία είναι κάτι το απατηλό και η ομορφιά είναι εφήμερη, αλλά η γυναίκα εκείνη που φοβάται και σέβεται τον Κύριο, θα πρέπει να επαινείται». Αυτή η πρόταση, συνοψίζει την πορεία της ίδια στον χώρο, τη δέσμευσή της προς την εκκλησία, αλλά και την εναντίωσή της προς την εγγενή απρέπεια του κλάδου.

Το 2009, μπορεί να είδατε την ίδια, στα 19 της χρόνια, στην τηλεόραση του σπιτιού σας, όταν άφησε πίσω της –και με διαφορά- πάνω από 10.000 κορίτσια, ώστε να γίνει «Άγγελος» του πασίγνωστου Οίκου Μόδας.

Από τότε, ο κόσμος της μόδας υποκλίνεται στα πόδια της. Τα πρώτα βήματά της, όμως, τα είχε κάνει από τα 16 της χρόνια, όταν πιέστηκε πολύ να ρίξει το βάρος της, για να μπορέσει να κλείσε μια πολύτιμη θέση εργασίας στη Νέα Υόρκη. Αναφέρει, μάλιστα, πως από την αρχή της καριέρας της, «Ο ατζέντης μου μου είπε πως ήμουν σαν αγελάδα και πως έπρεπε να χάσω τουλάχιστον δύο ίντσες λίπους από τους γοφούς μου, αλλά και από τη μέση μου. Όπως επίσης και πως δεν θα με έστελνε σε κάστινγκ γιατί ήμουν πολύ χοντρή». «Έγινα ανθυγιεινά αδύνατη», δηλώνει στην Daily Beast. «Η 8χρονη ξαδέρφη μου, όταν ήμουν πολύ πιο αδύνατη από ότι τώρα, μου είπε πως θα πρέπει να πετάει το φαγητό της, ώστε να μπορεί να νιώθει και εκείνη τόσο όμορφη όσο εγώ. Τότε κατάλαβα, την επιρροή που έχω πάνω στα νεαρά κορίτσια, αλλά και τις επιπτώσεις που επέβαλε ο τρόπος ζωής μου στους νέους».

Μετά από μια σύντομη αποχή της από τη βιομηχανία της μόδας, αποφάσισε να επιστρέψει με περισσότερες καμπύλες. Τότε, ήρθε η συμφωνία της με τη Victoria Secret, κάτι που ήταν όνειρό ζωής της. Πριν την πρώτη επίδειξη, ξέσπασε σε αναφιλητά, έπεσε στα γόνατα και προσευχήθηκε στον Θεό. Έτσι είχε μάθει πως πρέπει να κάνει. Αυτό της έλεγε μέσα της το χριστιανικό της συναίσθημα.

Ήταν ήδη παντρεμένη μερικούς μήνες, μόλις έλαβε στο e-mail της ένα μήνυμα, μέσω του οποίου, ένας από τους celebrities που είχε συναντήσει σε after-party την καλούσε να βρεθούν. Εκείνη, αρνήθηκε, επικαλούμενη την αφοσίωση στον σύζυγό της.

Αρκετές ήταν εκείνες οι φορές, που η ίδια, έχει μιλήσει για την αφόριτη πίεση που δέχτηκε από τον χώρο, καθώς την έχουν αποκαλέσει μέχρι και «χοντρό γουρούνι».

Το 2009, παρά το γεγονός πως έχει σημειώσει θρίαμβο με τον διάσημο Οίκο, αποφάσισε, για ακόμη μια φορά, πως ο χώρος δεν της ταιριάζει. Κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού του άντρα της, όπου και τον συνόδευε έγραψε: «Σταμάτησα να είμαι μοντέλο της Victoria Secret, γιατί θέλω να τιμώ τον άντρα μου. Δεν θέλω να με βλέπει με εσώρουχα κάποιος άλλος άντρας. Αναζητώ τον Θεό σε ό, τι και αν κάνω. Θέλω να εργάζομαι, αλλά να είμαι σωστή γυναίκα. Ο σύζυγός μου είναι το πρόσωπο που θα έχει την προσοχή μου και εγώ τη δική του. Από εδώ και στο εξής, μόνο εκείνος θα με βλέπει να φορώ εσώρουχα». Η δήλωση αυτή δημοσιεύτηκε σε χριστιανικό έντυπο.

Από τότε, η ίδια και η σύζυγός της έχουν εγκατασταθεί στη Μοντάνα, όπου, όπως αναφέρει «έχω επικεντρωθεί στο να πηγαίνω στην εκκλησία και στην οικοδόμηση μιας πραγματική σχέσης με τον Κύριο. Είναι απλά ένα καταπληκτικό μέρος για να βρίσκεσαι εκεί. Μας αρέσει πολύ».

«Είναι ένας πανέμορφος τόπος. Έχει βουνά και δέντρα παντού. Είναι απλά υπέροχος» συνεχίζει. «Η αποχώρηση μου από τον χώρο με έχει κάνει να είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων γιατί ο Θεός άλλαξε τη ζωή και την καρδιά μου». Η ισχυρή της πίστη, μάλιστα, την οδήγησε ακόμη και στο να διαγράψει τον λογαριασμό της στο Facebook. «Η θέση μου ήταν πραγματικά κακή. Δεν χρησιμοποιούσα το Facebook για σωστούς λόγους, αλλά για να τραβήξω την προσοχή. Και αυτό είναι κάτι, που με θέτει ενώπιων του Θεού».

Τέλος, αναφέρει, πως η κυκλοφορία του βιβλίου, την «πηγαίνει πίσω από την εποχή που πήγαινα γυμνάσιο, όταν έκανα τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής μου. Η απώλεια της παρθενιάς μου ως νεαρή έφηβος είναι ένα λάθος που συνέβη, το οποίο έχουν κάνει και άλλα κορίτσια. Αλλά θέλω να πιστεύω πως μέσα από τα λόγια μου, μπορώ να τις κάνω να βρουν μια ελπίδα. Και η ελπίδα, βρίσκεται στο πρόσωπο του Θεού».

Το διαβάσαμε στην DailyBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα