Διαζύγιο-βόμβα για τους Μπέκαμ! Οι απιστίες του Ντέιβιντ και τα εκατομμύρια που πρέπει να μοιραστούν

11:48 4/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο όμορφα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της σόουμπιζ τα τελευταία 16 χρόνια. Είναι παντρεμένοι από το 1999, ενώ έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Μαζί έχουν φτιάξει μία τεράστια αυτοκρατορία επιχειρήσεων, αφού η Βικτόρια έχει βγάλει αρκετά χρήματα ως σχεδιάστρια μόδας και ο Ντέιβιντ από τις αθλητικές και στυλιστικές του ικανότητες. Δεν είναι τυχαίο, πως σύμφωνα με την Companies House τα εισοδήματα του μάγου των γηπέδων

και της γυναίκας του ξεπέρασαν για φέτος τα 88 εκατομμύρια ευρώ.

Παρότι κάθε φορά δείχνουν ερωτευμένοι σε δημόσιες εμφανίσεις και social media, το τελευταίο διάστημα οι φήμες περί χωρισμού τους οργιάζουν. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του αμερικανικού περιοδικού ΟΚ! αναφέρεται ότι το λαμπερό ζευγάρι παίρνει διαζύγιο.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο «Διαζύγιο-σοκ 1 δισεκατομμυρίου» με τη φωτογραφία του δημοφιλούς ζεύγους και λεζάντα ότι έχουν χωρίσει πριν δυο μήνες. «Μετά από χρόνια προσπάθεια να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει θεώρησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω και ξεκίνησαν τις διαδικασίες διαζυγίου. Άρχισαν να συζητούν το ενδεχόμενο με τους συμβούλους τους», αναφέρει χαρακτηριστικά το αμερικανικό περιοδικό προσθέτοντας ότι ωστόσο οι δυο σούπερσταρ δεν έχουν καταθέσει ακόμη αίτηση διαζυγίου και ότι προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την προσωπική τους αυτή υπόθεση.

Σημειώνεται, επίσης, πώς στο παρελθόν υπήρξαν κι άλλα δημοσιεύματα που έφεραν το διάσημο ζευγάρι να περνά κρίση γάμου, ενώ το 2004 είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας ένα συμβάν απιστίας του Ντέιβιντ. Αν και το ζευγάρι διέψευδε όλα αυτά τα δημοσιεύματα, τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια γνώριζαν την έφεση που είχε ο ποδοσφαιριστής στις εξωσυζυγικές σχέσεις.

Παράλληλα, το περιοδικό αναφέρει ότι αν τελικά ισχύει η είδηση, θα είναι αρκετά επίπονο οικονομικά για το ζευγάρι καθώς δεν έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. «Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν να καταστρέψουν είναι η αυτοκρατορία τους», συμπληρώνει η ίδια η πηγή από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Διαζύγιο-βόμβα για τους Μπέκαμ! Οι απιστίες του Ντέιβιντ και τα εκατομμύρια που πρέπει να μοιραστούν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα