Διέγραψαν βουλευτή για ένα-δυο tweets

14:56 3/8/2012 - Πηγή: KoolNews

Ο Αντώνης Σαμαράς έθεσε εκτός κοινoβουλευτικής ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αλλά κόμματος τον βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο.

Ο πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είχε ενοχληθεί πολλές φορές από την συμπεριφορά του βουλευτή αλλά το ποτήρι ξεχείλισε σήμερα όταν ο κ. Νικολόπουλος έκανε δύο επικριτικά

tweets σον λογαριασμό του!

«Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο. Η σημασία της επαναδιαπραγμάτευσης «όνειρο ήταν», τη λησμονήσαμε. Ο λαός ξεπνεομένος τι να περιμένει; Την τροϊκανη επιείκια ή την τιμωρία;», έκανε tweet tweet o βουλευτής και συνέχισε με ένα ακόμη: «Ύφεση για το βιβλίο Γκίνες. H χώρα μας έχει τα περισσότερα συνεχή χρόνια σε ύφεση από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο! Ο τόπος δεν αντέχει άλλο».

Είχε επίσης προηγηθεί η εξής τοποθέτηση στην ιστοσελίδα του : «Καλημέρα. Είναι λάθος να μεταθέσουμε την επαναδιαπραγμάτευση για αργότερα γιατί για πολλά θέματα δεν θα έχει κανένα νόημα. Η αξιοπιστία μας έναντι της τρόικας θα ανακτηθεί μόνο εάν ζητήσουμε άμεσα την επαναδιαπραγμάτευση με τεκμηριωμένο τρόπο. Νέα μέτρα και θυσίες από μόνα τους δεν έχουν κανένα νόημα. Πρέπει να επιμείνουμε στην αλλαγή του μείγματος πολιτικής (όπως λέγαμε και προεκλογικά) για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την σπειροειδή ύφεση».

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου πάντως υποστηρίζουν ότι ο βουλευτής «με συστηματικό και προκλητικό τρόπο από την ημέρα της παραίτησής του από το υπουργικό σχήμα επιδιώκει τη διαγραφή του».

Από τη Νέα Δημοκρατία εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον Βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο. Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα