Εκείνη μένει, η άλλη φεύγει…

09:02 3/8/2012 - Πηγή: KoolNews

Η γυναίκα του άπιστου σκηνοθέτη Ρούμπερτ Σάντερς, η Λίμπερτι Ρος, είπε ότι θα μείνει δίπλα στο σύζυγός της. Όμως τέρμα οι ταινίες με την Κρίστεν Στιούαρτ.

Τι κι αν η Κρίστεν Στιούαρτ ζήτησε συγγνώμη; Τι κι αν ο Ρόμπερτ Πάτινσον “έσπασε” και της ξαναμίλησε; Τι κι αν η Λίμπερτι Ρος έσβησε το προφίλ της στο twitter; Οι εξελίξεις συνεχίζονται στην υπόθεση απιστίας που έχει συγκλονίσει το Hollywood. Και το τελευταίο

κεφάλαιο -έως τώρα- είναι ο όρος που έβαλε η σύζυγος του άπιστου σκηνοθέτη. Η Ρος, ούτε λίγο ούτε πολύ, του ξεκαθάρισε πως τέρμα οι ταινίες με πρωταγωνίστρια τη Στιούαρτ. Αυτός είναι ο όρος της, προκειμένου να συνεχίσουν να είναι μαζί. Διαφορετικά τα μαζεύει, φεύγει, του παίρνει τα δύο παιδιά και του ξετινάζει τη μισή περιουσία αν έχει κέφια, καθώς πλέον όλος ο κόσμος ξέρει ότι αυτός την κεράτωσε! 

Το κακό είναι, όπως δηλώνει φίλος της οικογένειας, πως αν το στούντιο αποφασίσει να γυρίσει τη συνέχεια της ταινίας “Snow White and the Huntsman” και η Στιούαρτ είναι πάλι πρωταγωνίστρια, ο Σάντερς δεν θα μπορέσει να τη σκηνοθετήσει. Κάτι που τον στεναχωρεί, αφού η πρώτη Χιονάτη είχε πάρει καλές κριτικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα