Δημήτρης Ουγγαρέζος – Μάρκος Σεφερλής: Ο μεγάλος καβγάς, η σημερινή εκπομπή χωρίς το Δημήτρη και η συνεργασία που «κλείδωσε» με τον Ant1

12:40 3/6/2015 - Πηγή: KoolNews

Δημήτρης Ουγγαρέζος εναντίον Μάρκου Σεφερλή…. Μάρκος Σεφερλής εναντίον Δημήτρη Ουγγαρέζου. Θέμα συζήτησης έχει γίνει από χθες το τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα των δύο αντρών με αφορμή μία δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου στο Ougachallenge ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο καλύτερος παρουσιαστής.

Οι δύο κύριοι αφού λογομάχησαν έντονα στον αέρα της εκπομπής με τον Μάρκο να χάνει τη ψυχραιμία του και να δείχνει για πρώτη φορά τόσο ευάλωτος τηλεοπτικά, συνέχισαν τον καβγά τους, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στα παρασκήνια.

Αντάλλαξαν άσχημες κουβέντες ενώ όπως γίνεται

αντιληπτό η δυσαρέσκεια του ηθοποιού-παρουσιαστή για το Δημήτρη και τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στον Ant1 είναι μεγάλη.

Ο Δημήτρης, μάλιστα, μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί στην εκπομπή ενώ έχει αντικατασταθεί από το Νίκο Γεωργιάδη και το Χρήστο Νέζο. Η κόντρα συνεχίζεται και είναι ακόμα αβέβαιο το πώς θα εξελιχθεί η συνεργασία. Όσον αφορά πάντως τον προαναφερθέντα και την πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου;

Η συνεργασία έχει κλειδώσει, ο Δημήτρης έχει δώσει ήδη τα χέρια με το Γιάννη Λάτσιο και αναμένεται στις αρχές Ιουλίου και η επίσημη ανακοίνωση μαζί με τις τελικές υπογραφές.

The post Δημήτρης Ουγγαρέζος – Μάρκος Σεφερλής: Ο μεγάλος καβγάς, η σημερινή εκπομπή χωρίς το Δημήτρη και η συνεργασία που «κλείδωσε» με τον Ant1 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Ουγγαρέζος – Μάρκος Σεφερλής, Δημήτρη, Ant1,dimitris oungarezos – markos seferlis, dimitri, Ant1