Διπλό το ραντεβού του Αρβανιτόπουλου με τον Πελεγρίνη για τα κλειστά Πανεπιστήμια

Νέα συνάντηση για τις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον υπουργό Παιδείας με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η πρώτη συνάντηση Αρβανιτόπουλου - Πελεγρίνη έγινε το πρωί και ο πρύτανης του ΕΚΠΑ αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις

Ο κ. Πελεγρίνης προσήλθε στις 11 το πρωί στο γραφείο του υπουργού Παιδείας, συνομίλησαν επί μια ώρα και μετά αποχώρησε ανανεώνοντας το ραντεβού του για τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου.

Δηλώσεις για το θέμα δεν έγιναν, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «Βήματος», αναζητείτε και από τις δυο πλευρές λύση ώστε να λειτουργήσει ξανά το Ίδρυμα και να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες ελλείψεις που δημιουργήθηκαν σε τμήματα και σχολές του.

Εντωμεταξύ, τόσο οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ όσο και του ΕΜΠ εξήγγειλαν νέα 48ωρη απεργία για Δευτέρα και Τρίτη, ενώ συμβολική αναστολή της διοικητικής λειτουργίας του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, την ερχόμενη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, αποφάσισε η έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου του ιδρύματος.

Την Παρασκευή ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος συναντήθηκε με τον πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Σίμο Σιμόπουλο, τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργο Παναγιωτάκη και τον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Κωνσταντίνο Γάτσιο.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος έχει τώρα συνάντηση με τον πρύτανη του πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη για τα θέματα της διαθεσιμότητας των διοικητικών του υπαλλήλων και την «επόμενη» ημέρα στο Ίδρυμα.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα