Δυνατά ζευγάρια και πολλές «σταχτοπούτες» στην κλήρωση των Playoffs του Champions League

13:42 9/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Με τα δυνατότερα ζευγάρια να βρίσκονται στον προκριματικό γύρο των μη πρωταθλητών πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των Playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, του UEFA Champions League.

Η Άρσεναλ, ομάδα με τις περισσότερες συνεχόμενες προκρίσεις σε προκριματικούς γύρους αυτής της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την τουρκική Φενερμπαχτσέ στο δυνατότερο ζευγάρι της κλήρωσης. Οι υπόλοιποι αγώνες της κλήρωσης των μη πρωταθλητών είναι:

Λυών-Ρεάλ
ΣοσιεδάδΣάλκε-ΜέταλιστΠάκος Φερέιρα-ΖενίτΑϊντχόφεν-Μίλαν

Με ομάδες που συμμετέχουν για πρώτη φορά στα Playoffs του Champions League έγινε η κλήρωση για τον προκριματικό γύρο των πρωταθλητών. Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Αούστρια ΒιέννηςΛουντογκόρετζ-ΒασιλείαΒικτόρια Πλζεν-ΜάριμπορΣαχτέρ Καραγκάντι-ΣέλτικΣτεάουα-Λέγκια Βαρσοβίας

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 20-21 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα μετά.

Στην κλήρωση στρέφουν την προσοχή τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ που οι μεν πρώτοι προσδοκούν σε πρόκριση των αουτσάιντερ για να βρεθούν σε θέση ισχυρού στη κλήρωση των ομίλων και οι δε δεύτεροι στην εκδίκαση της ένστασης που κατέθεσαν εναντίον της Μέταλιστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα