Δύο Ferrari F50 λιώνουν τα ελαστικά τους

Ακόμη και σταματημένες δύο Ferrari F50 (κατασκευάστηκαν μόνο 349 αυτοκίνητα και κοστίζουν περίπου 610.770€) καταφέρνουν και κλέβουν τα βλέμματα όπου και αν βρίσκονται . Φανταστείτε τι γίνεται όταν γλιστρούν σε χωματόδρομο ή καίνε τα ελαστικά τους.

Το video clip δημιούργησαν οι μυστηριώδεις και ίσως προκλητικοί συντελεστές του site Tax The Rich. Να σας θυμίσουμε πως οι ίδιοι είχαν δημοσιεύσει clips με

μία Rolls Royce να κάνει drift σε λασπωμένο χωράφι μία Bugatti να «κάνει» burnouts και μία Enzo να κάνει και αυτή drift.

Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι πολύ πιο hardcore αφού οι δύο F50 εκτός από το ότι κινούνται γρήγορα σε χωματόδρομο παλεύουν και head-to-headle.

Με το κλιπ αυτό θα εκνευριστείτε, θα χαρείτε και ίσως μισήσετε τους «Tax The Rich», αλλά σίγουρα δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

Για την ιστορία η F50 ήταν το 1995 η κορυφαία Ferrari . Κατασκευάστηκε για να γιορτάσουν στο Maranello τα 50 χρόνια της εταιρίας. Έχει τον κινητήρα στο κέντρο είναι ανοιχτό δίπορτο και διθέσιο με αφαιρούμενη πλαστική οροφή.

Ο κινητήρας της έχει 4700 κ.εκ, δωδεκακύλινδρος 60βάλβιδος και είναι εξέλιξη του μοτέρ της F1 των 3500 κ.εκ από το μονοθέσιο του 1992 (Ferrari F92A).

Keywords
Τυχαία Θέματα