Τι κόψανε στη Κάρλι Κλος και έχει γίνει χαμός στο διαδίκτυο;

Μπορεί η διάσημη εταιρία ρούχων να ”χώνεψε” το νέο στυλ που υιοθέτησε για τα μαλλιά της η Κάρλι, αλλά φαίνεται πως οι φαν της δεν είναι το ίδιο ευχαριστημένοι με την αλλαγή της.

Αφού κάλυψε τα υπέροχα μαλλιά της με μοναδικά extensions για το ετήσιο σώου, η εταιρία επέτρεψε στο μοντέλο να δείξει το νέο της look στη νέα καυτή διαφήμιση της σειράς εσωρούχων Very Sexy.

Όσοι

από τους φαν της την είδαν με το νέο κούρεμα δεν είχαν να πουν και τα καλύτερα, γράφοντας κυρίως σχόλια ότι το look της δεν είναι σέξι. Ένα από τα πιο πικρόχολα σχόλια που γράφτηκαν στο Fashin, ήταν πως «το νέο look της βιβλιοθηκάριου δεν τη βοηθά».

Η Κλος είχε κόψει τα μαλλιά της μόλις δύο μέρες πριν το ετήσιο σώου της Victoria’s Secret, αλλά οι υπεύθυνοι δεν είχαν την ίδια γνώμη και αποφάσισαν να καλύψουν το ‘‘έγκλημα’’ με extensions. Το κόστος των extensions για την μεταμόρφωση της άγγιξε τα 75.000 δολάρια.

Το διάσημο μοντέλο ονομάστηκε επίσημο πρόσωπο της καμπάνιας για τη σειρά της Angel, ενώ δήλωσε ταυτόχρονα πως η Victoria’s Secret ήταν από την πρώτη στιγμή υπέρ της αλλαγής της.

«Είμαι περήφανη που είμαι το πρώτο μοντέλο της Victoria’s Secret με κοντά μαλλιά», είπε στο People η Κάρλι. «Υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω με πολλούς διαφορετικούς σωματότυπους και πολλά διαφορετικά είδη μαλλιών. Οι γυναίκες με κοντό μαλλί μπορούν να είναι σέξι!».

Keywords
Αναζητήσεις
καρλι σρεντερ hot
Τυχαία Θέματα