Έφηβοι οδηγούνται στην πορνεία για να αγοράσουν ένα Blackberry [εικόνες & βίντεο]

Η πορνεία στην Ινδονησία έχει εισχωρήσει στις εφηβικές ηλικίες, αφού το κοινωνικό πλέγμα τους εξωθεί να βγουν στο κλαρί για να μπορέσουν να αγοράσουν ένα Blackberry, ώστε να μη τους έχουν στο περιθώριο, ενώ το ρόλο του προαγωγού διαδραματίζουν ανήλικα παιδιά!

Παρόλο που πριν δύο χρόνια δεν υπήρχαν στοιχεία για την παιδική πορνεία στην Ινδονησία, η Διεθνής Επιτροπή για τα Δικαιώματα των Παιδιών ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον 21 κορίτσια ηλικίας 14 έως 16 ετών έχουν πιαστεί στα «πράσα» εν ώρα εργασίας και υπάρχουν και πολλά άλλα τα οποία δεν έχουν ανακαλυφθεί.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πολλοί έφηβοι μπλέκουνε στα δίχτυα του αγοραίου έρωτα για να κερδίσουν χρήματα έτσι ώστε να έχουν μία καλύτερη ζωή είτε για να καλύψουν τα έξοδα του εθισμού τους στα ναρκωτικά.

Μία από αυτά τα κορίτσια είναι και η 17χρονη Τσιμόι (δεν είναι το αληθινό της όνομα) η οποία είναι στο επάγγελμα από την ηλικία των 14 ετών και έμπλεξε έπειτα από την προσφορά που της έκανε η αδερφή του συντρόφου της η οποία της πρότεινε να γίνει πόρνη. Η 14χρονη τότε ανακάλυψε ότι υπάρχει μία επιχείρηση που περιελάμβανε ένα σπίτι, ένα πολυτελές αυτοκίνητο και… 30 κορίτσια τα οποία έμεναν εκεί και κέρδιζαν παραπάνω από 2.200 ευρώ το μήνα: «ήταν πολλά τα χρήματα και δεν μπορούσα να αντισταθώ, ήμουνα πολύ περήφανη που έβγαζα λεφτά μόνη μου» δήλωσε η Τσινόι στην Daily Mail.

Η 17χρονη Τσινόι, τώρα είναι προαγωγός κοριτσιών. Κλείνει ραντεβού με πελάτες μέσω των social media και δεν χρειάζεται οι κοπέλες να στέκονται στους δρόμους με τακούνια και κοντές φούστες. Η ίδια δηλώνει στην εφημερίδα ότι κατάφερε να πουλήσει την παρθενιά μιας κοπέλας για 1.500 ευρώ, ένα μηχανάκι και ένα blackberry. Ο προωθητής – Τσινόι κέρδισε 350 ευρώ.

Προκαλεί σοκ ότι όχι μόνο υπάρχουν παιδιά τα οποία εκπορνεύονται αλλά και οι προαγωγοί είναι ανήλικοι. Πρόσφατα σε μία πόλη της Ινδονησίας, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω μία 15χρονη η οποία πήγαινε τρεις κοπέλες σε ραντεβού που είχε κλείσει η ίδια σε ένα ξενοδοχείο.

Η αστυνομικός που συντόνισε την επιχείρηση δήλωσε ότι η 15χρονη είχε στην «κατοχή» της 10 πόρνες – μεταξύ τους ήταν συμμαθήτριες της και η μεγάλη της αδερφή – και χρέωνε τις υπηρεσίες τους από 35 έως 110 ευρώ. Επίσης συναντούσε και επίδοξους πελάτες σε εστιατόρια και καφετέριες: « δούλευε σαν επαγγελματίας νταβατζής» πρόσθεσε η αστυνομικός.

Ο Ντάους είναι μία άλλη περίπτωση που έμπλεξε στην πορνεία στην ηλικία των 14 ετών και κέρδιζε 350 ευρώ το μήνα κάνοντας σεξ με γυναίκες 30 έως 40 χρονών. Ήθελε τόσο πολύ ένα blackberry: «Δεν ήθελα να το κάνω αλλά έπρεπε να έχω το blackberry».

Δυστυχώς έτσι είναι η κοινωνία της Ινδονησίας, πρέπει όλοι να έχουν προφίλ στα social media και κάποιο «έξυπνο» κινητό. Ο Ντάους δήλωσε: «Όποιος δεν έχει blackberry νιώθει ένα τίποτα και όλοι οι φίλοι του τον αγνοούν».

Είναι γνωστό ότι στην Ινδονησία ο σεξοτουρισμός είναι μία μεγάλη επιχείρηση η οποία φέρνει τεράστια κέρδη. Ο Διεθνής Οργανισμός Εργασίας υπολογίζει ότι περίπου 40.000 με 70.000 παιδιά πέφτουν θύματα της πορνείας κάθε χρόνο.

Παρακάτω ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες από παιδιά που εκπορνεύονται αλλά δεν φαίνονται τα πρόσωπα τους έτσι ώστε να μην στιγματιστούν.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα