Είδηση σοκ για την κόρη του Μπαμπινιώτη

Εντύπωση έχει προκαλέσει η είδηση πως η κόρη του πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργου Μπαμπινιώτη, διώκεται από την δικαιοσύνη επειδή φέρεται να έχει ασελγήσει σε ανήλικη μαθήτρια.Πρόκειται για την Φλωρίτα-Μαρία Μπαμπινιώτη, η οποία σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών κατηγορείται επειδή φέρεται να είχε σχέση με ανήλικη μαθήτριά της το 2008 όποτε και ήταν καθηγήτρια στο Αρσάκειο.

Όπως αναφέρει το zougla.gr

η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία των γονέων της μαθήτριας. Μετά από αυτό ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος της κόρης του κ. Μπαμπινιώτη. Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, με το υπ” αρ. 2788/2012 βούλευμά του έκρινε και πάλι ότι η καθηγήτρια πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη, η οποία και θ” αποφανθεί εάν ευσταθούν οι καταγγελίες σε βάρος της.

Η Φλωρίτα Μπαμπινιώτη μετά το περιστατικό υπέβαλε την παραίτησή της η οποία και έγινε δεκτή. Μετά από ένα διάστημα όμως επέστρεψε στο Αρσάκειο και συγκεκριμένα επαναπροσλήφθηκε και τοποθετήθηκε στο γραφείο του πατέρα της Γιώργου Μπαμπινιώτη, χωρίς να έχει ωστόσο επαφές με μαθητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα