Εικόνες από την έκρηξη στο Κολωνάκι – Ανατίναξαν μία ολόκληρη γειτονιά για ένα σουβλατζίδικο

Ως εκ θαύματος δεν θρηνήσαμε θύματα στην βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε σουβλατζίδικο στο Κολωνάκι.Το περιστατικό έγινε στις 05:28 και όπως μετέδωσε το ΑΜΠΕ, άγνωστοι με μηχανές πλησίασαν το κατάστημα εστίασης στην συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Πλουτάρχου και άφησαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό. Οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν αμέσως πως η τσάντα ήταν επικίνδυνη και την πέταξαν στην μέση του δρόμου.

Η έκρηξη σημειώθηκε στον δρόμο ωστόσο ήταν σφοδρή

και προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές στην πολυκατοικία και σε γύρω κτίρια. Ένα κομμάτι από τους δυναμίτες ανεφλέγη μέσα στο σουβλατζίδικο με αποτέλεσμα όπως μεταδίδει το protothma.gr να τραυματιστεί και ένας από τους αλλοδαπούς υπαλλήλους που κατάγεται από το Μπανγκλαντές.

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την πολυκατοικία δίπλα από το σουβλατζίδικο έχουν σπάσει όλα τα τζάμια μέχρι τον 4ο όροφο, ενώ ζημιές έχουν υποστεί και τα απέναντι κτίρια και καταστήματα από την ισχυρή έκρηξη.

Η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο επιστράτευσε του πυροτεχνουργούς της οι οποίοι και συλλέγουν τα υπολείμματα της βόμβας και ερευνούν το σημείο της έκρηξης.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα