Είναι αυτή η δεύτερη βόμβα που σκόρπισε τον θάνατο στην Βοστόνη;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες εικόνες από τον Μαραθώνιο της Βοστόνης λίγο πριν τις φονικές εκρήξεις που απεικονίζουν ένα ύποπτο δέμα στην άκρη του πεζοδρομίου.

Το FBI επιχειρεί εξετάζοντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία να εξιχνιάσει την υπόθεση ωστόσο, δεν πρόκειται για μία εύκολη δουλειά. Τελευταίο στοιχείο είναι το ύποπτο πακέτο της φωτογραφίας που πάρθηκε από κάμερα στον δρόμο από όπου περνούσε η διαδρομή του Μαραθωνίου.

Σύμφωνα με τις έρευνες λοιπόν μέχρι στιγμής πιστεύεται πως οι βόμβες ενεργοποιήθηκαν

μέσω κινητού τηλεφώνου και το γεγονός πως κανείς δεν ασχολήθηκε με το πακέτο όπως δείχνουν και οι κάμερες, οδηγεί στο συμπέρασμα πως ίσως πρόκειται για έναν από τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που σκόρπισαν τον θάνατο.

Μία πορτοκαλί και γκρι τσάντα φαίνεται δίπλα από τους θεατές και ένα άλλο βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές δείχνει έναν άνδρα με μαύρα ρούχα να απομακρύνεται από το σημείο πριν την έκρηξη. Μάλιστα οι συγκρίσεις του σημείου όπου βρίσκεται το δέμα πριν και μετά την έκρηξη δείχνουν πως ακόμη και το δέμα να μην ήταν βόμβα, η βόμβα βρισκόταν πολύ κοντά.

Μάλιστα σύμφωνα με αξιωματούχους η τακτική αυτή με τα δέματα χρησιμοποιείται από τον στρατό στο Αφγανιστάν, στην Ινδία και το Πακιστάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα