Είναι μια απόλυτα ηρωική πράξη – Το μήνυμα του Μπραντ Πιτ για τη Τζολί

«Ευτυχισμένη μέρα για την οικογένειά μας» χαρακτήρισε τη σημερινή ο Μπράντ Πιτ, καθώς, όπως έγινε γνωστό, η αρραβωνιαστικιά του, Αντζελίνα Τζολί, προέβη σε διπλή προληπτική μαστεκτομή.

«Είδα πως ήταν αποφασισμένη για κάτι τέτοιο από την πρώτη στιγμή. Αφού είναι επιλογή της, είναι και δική μας, και είναι απολύτως ηρωική!» είναι τα λόγια του διάσημου ηθοποιού σε μέσο της Αμερικής.

Η απόφασή της, ήρθε μετά από ιατρικές εξετάσεις που έκανε, και έδειξαν, πως λόγω της ύπαρξης συγκεκριμένου γονιδίου, ο κίνδυνος να εμφανίσει καρκίνο του μαστού ήταν 87%. Μάλιστα, η

μητέρα της, έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο στα 56 της χρόνια, κάτι –που όπως ήταν απολύτως φυσικό- συγκλόνισε την ίδια.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ιατρική ομάδα για τη φροντίδα και την προσοχή που της έδειξαν» συμπλήρωσε στις δηλώσεις του ο Πιτ. «Αυτό που θέλω, είναι να είναι υγιής, και να την έχουμε, εγώ και τα παιδιά μου, κοντά μας για πολλά χρόνια. Είναι μια μεγάλη και χαρούμενη μέρα για την οικογένειά μας η σημερινή» τόνισε.

Μάλιστα, η ίδια η Τζολί, θέλησε να κάνει γνωστό τους λόγους που την οδήγησαν στην αφαίρεση των μαστών, με επιστολή που έστειλε στους New York Times.

Keywords
Τυχαία Θέματα