Έκανε την ανατροπή ο Ομπάμα

Παρά το κακό του ξεκίνημα, ο Μπάρακ Ομπάμα φαίνεται ότι έκανε την ανατροπή και μετά το τελευταίο ντιμπέιτ προηγείται με 2-1 έναντι του Μιτ Ρόμνεϊ.

Αυτή τη φορά έμεινε μακριά από το επιθετικό παιχνίδι και τις… «κίτρινες» ατάκες και όπως φαίνεται κέρδισε τις εντυπώσεις μετά το τέλος του τρίτου ντιμπέιτ. Ο λόγος για τον Μπάρακ Ομπάμα, που κατάφερε να κάνει την ανατροπή, μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Μιτ Ρόμνεϊ, ο οποίος όχι

απλά είχε καταφέρει να κλείσει την ψαλίδα που τον χώριζε με τον Αμερικανό πρόεδρο, αλλά οι δημοσκοπήσεις τον έδειχναν να έχει πάρει και προβάδισμα. 

Τώρα όμως η κουβέντα πήγε στην εξωτερική πολιτική και αυτό το παιχνίδι το ξέρει καλά ο Ομπάμα, ο οποίος με έξυπνο τρόπο και λίγο σαρκασμό έδειξε την ανωτερότητά του. Μάλιστα σε μίνι δημοσκόπηση του CBS μετά την τηλεμαχία, το 53% αναδεικνύει νικητή της τηλεμαχίας τον Ομπάμα, το 24% θεωρεί το «ματς» ισόπαλο και το 23% θεωρεί νικητή τον Ρόμνεϊ. Σε αντίστοιχη δημοσκόπηση του CNN, ο Ομπάμα εμφανίζεται νικητής με 48% έναντι 40% για τον Ρόμνεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα