Τα ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας γι’ αυτή την εβδομάδα 22-28/10, από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ΚΡΙΟΣ: Ο ενεργοποιημένος άξονας Διδύμων/Τοξότη πιθανόν να μιλάει για σπουδές, ταξίδια, επαγγελματικά ραντεβού, μετακομίσεις, αναζήτηση νοήματος και καθημερινές κοινωνικές επαφές που πιθανόν προωθούν την επαγγελματική σου ζωή ή απλώς την κάνουν λίγο πιο ανάλαφρη. Λέει ότι είναι πιθανόν να συναντήσεις ένα ενδιαφέροντα άνθρωπο που με κάποιο τρόπο σχετίζεται με το εξωτερικό. Ότι υπάρχει ζωή εκεί έξω. Τι άλλο; Και καλή διάθεση. Αισιοδοξία. Ναι, ναι, βέβαια, αλλά

τι συμβαίνει ξύνοντας λίγο την επιφάνεια;

Όσο δυνατός και να προσπαθεί να δείξει ένας Κριός, όταν υπάρχουν Πλούτωνας στον Αιγόκερω και Ουρανός στο ζώδιό του δεν είναι σίγουρος αν η πόλη μπροστά του είναι μια παραμυθένια πολιτεία ή μια στοιχειωμένη πόλη. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ: Από τη μία πλευρά η Αφροδίτη στην Παρθένο σε κατακλύζει με ερωτικές επιθυμίες, σου θυμίζει ερωτικές νύχτες που θέλεις να επαναλάβεις και σε βάζει στην πρίζα να κυνηγάς αυτόν/αυτή που σου κουνάνε την ουρά, ή ανοίγεις εσύ ένα-δυο κουμπιά από το πουκάμισο για να στείλεις παντού το μήνυμα της ερωτικής διαθεσιμότητας. Από την άλλη, ο Κρόνος ΑΠΑΙΤΕΙ δέσμευση.

Οι ερωτικές σχέσεις με τον Κρόνο γίνονται ένα απαράβατο συμβόλαιο με υποχρεώσεις, καθήκοντα, ποινικές ρήτρες, υποσημειώσεις, αστερίσκους. Δεν νοιάζεται για αισθήματα και πάθη, αλλά για κοινωνική αναγνώριση, τυπικότητα, επισημότητα. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τελευταία είσαι πάλι ευερέθιστος και ευέξαπτος, έτοιμος να εκραγείς με την παραμικρή αφορμή. Είναι λογικό. Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται απέναντί σου στον Τοξότη (φέρνοντάς σε σε αντιπαράθεση με τον Άλλο ή τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο, ή σε ενοχλούν βαθύτατα οι αναβολές, τα εμπόδια, οι περιορισμοί που συνειδητά ή ασυνείδητα σου επιβάλλουν) και ο Δίας είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου ξεφουσκώνοντας τον ενθουσιασμό σου, τις σχέσεις και την αίσθηση ότι το πλοίο θα ρίξει σύντομα άγκυρα σε ένα καινούργιο λιμάνι που θα σε γοητεύσει.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι έχεις επείγουσα ανάγκη από κάποιον/α που θα ενισχύσει το αναιμικό σου εγώ. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα όταν άνθρωποι που σε βρίσκουν ελκυστικό –ή μάλλον ο ένας ή η μία που σε ενδιαφέρει ουσιαστικά– προσπαθούν να σε πλησιάσουν. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάνε ένα κρύο ντους, πετάξου από το κρεβάτι και βγες εκεί έξω να αντιμετωπίσεις την εργασιακή ένταση και τις ιστορίες καθημερινής τρέλας στις δημόσιες υπηρεσίες, στις τράπεζες, στα γκισέ της εφορίας, στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο μετρό, στις επαφές σου με τους καθημερινούς άλλους κι εννοείται τις απαιτήσεις των δικών σου ανθρώπων.

Από ό,τι κατάλαβες είναι ένα διάστημα που ο διάβολος βρίσκεται στις καθημερινές υποθέσεις και λεπτομέρειες. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ: Ναι, με τον Άρη στον Τοξότη ή στον 5ο ηλιακό σου οίκο είναι προτεραιότητά σου ο έρωτας, η δημιουργικότητα, τα παιδιά κ

Keywords
Τυχαία Θέματα