Εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας [εικόνες]

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της δίνει αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ, με την παρουσία εκατοντάδων οπαδών στο πλευρό της. Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσής της, σχετικά με την τιμωρία που μπορεί να της επιβληθεί, μετά τη διακοπή του κυριακάτικου αγώνα, στο Ολυμπιακό Στάδιο, κόντρα στην ομάδα του Πανθρακικού.

Αυτή τη στιγμή, έξω από τα γραφεία της Superleague,

έχουν μαζευτεί περίπου 500 οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι και διαδηλώνουν ειρηνικά. Η απόφαση της επιτροπής, η οποία θα κρίνει και το μέλλον της ομάδας, που μετρά 89 χρόνια ζωής, αναμένεται να ανακοινωθεί το βράδυ της Πέμπτης.

Οι «περιπέτειες» ξεκίνησαν στο 87ο λεπτό του αγώνα, μετά από αυτογκόλ που πέτυχε ο παίκτης του «Δικεφάλου», Μαυρουδής Μπουγαϊδης, περίπου 100 οπαδοί, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, κυνηγόνταν παίκτες και προπονητές (και των δύο ομάδων, ενώ κατάφεραν να τραυματίσουν δύο από αυτούς), ενώ, τίποτα δεν έμεινε όρθιο στο διάβα τους.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σταύρος Τριτσώνης, παρά το γεγονός πως οι δύο ομάδες συμφώνησαν να συνεχιστεί το παιχνίδι, δεν δέχθηκε να το κάνει. Έτσι, η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα, αναμένεται να τιμωρηθεί με μηδενισμό στο συγκεκριμένο ματς, αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, καθώς και δύο ακόμη από τη νέα σεζόν.

Αυτό σημαίνει, πως το ερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο, δεν έχει καμία βαθμολογική σημασία, και πως η Ένωση, θα υποβιβαστεί στη αμέσως κατώτερη κατηγορία (Football League).

Kάντε κλικ επάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα