Έκλεισε όλη την Ντίσνεϊλαντ η Κάρεϊ για να ανανεώσει τους όρκους του γάμου της!

19:26 1/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Όσοι θέλησαν να επισκεφτούν τη Ντισνεϊλαντ χθες, βρήκαν την πόρτα κλειστή! Η Μαράια Κάρεϊ ήταν η υπεύθυνη, καθώς αποφάσισε να ανανεώσει τους όρκους του γάμου της με τον Νικ Κάνον, ανήμερα της πέμπτης επετείου τους (ο γάμος τους είχε γίνει το 2008 στις Μπαχάμες), στο συγκεκριμένο πάρκο αναψυχής, παρέα με τους 250 καλεσμένους της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το «σκηνικό» που στήθηκε ήταν βγαλμένο από παραμύθι, με την 43χρονη τραγουδίστρια να είναι ντυμένη σαν τη Σταχτοπούτα,

και να πηγαίνει στο σημείο που την περίμενε ο σύντροφός της, μέσα σε μια στολισμένη άμαξα-κολοκύθα. Φυσικά, αναλόγως ντυμένος ήταν και ο -κατά 11 χρόνια νεότερός- σύζυγος, που έμοιαζε με τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Η συγκίνησή της ήταν εμφανέστατη σε όλη τη διαδρομή, όπως φαίνεται από τις ερασιτεχνικές φωτογραφίες.

Μάλιστα, το ζευγάρι, μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες καταστάσεις, αφού κάθε χρόνο ανανεώνουν τους όρκους αγάπης τους, σε διάφορα διάσημα μέρη ανά τον κόσμο. Την περσινή χρονιά, ο Πύργος του Άιφελ, ήταν το σημείο που «έκλεισαν» για τον έρωτά τους.

Kάντε κλικ επάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα