Ελάχιστος κόσμος στην ομιλία Τσίπρα – Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες]

Μεικτά είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την συγκέντρωση που πραγματοποίησε στην λεωφόρο Νίκης στην Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, λόγω της μειωμένης προσέλευσης του κόσμου.Η συγκέντρωση μπορεί να μην ήταν προεκλογική, οπότε ο κόσμος να ανταποκριθεί σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο το επικοινωνιακό επιτελείο βασιζόταν

στην συγκεκριμένη ομιλία καθώς ήρθε λίγες μέρες μετά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και λίγο μετά την δημοσιοποίηση δύο διαδοχικών δημοσκοπήσεων που φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, έστω και με μικρή διαφορά.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει το thefestival.gr, φαίνεται πως η προέλευση του κόσμου είναι πολύ μικρή, και όπως είναι λογικό, πολύ κατώτερη του αναμενομένου, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως από τους 11 πυλώνες φωτισμού που στήθηκαν στην λεωφόρο ο κόσμος έφτασε μέχρι τις μισές. Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ η εικόνα τραβήχτηκε περίπου 20 λεπτά προτού εμφανιστεί ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης γεγονός που δικαιολογεί και τους ελάχιστους παρευρισκομένους.

Όπως και να έχει η Κουμουνδούρου βρέθηκε μπροστά σε ένα επικοινωνιακό αδιέξοδο μην αποκομίζοντας όλα όσα ήθελε από την συγκεκριμένη συγκέντρωση. Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ΕΔΩ.

Μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ομιλία του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης:

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα