Ένας «αλλιώτικος» γάμος – Νύφη ξυρίζει το κεφάλι της για συμπαράσταση στο γαμπρό που πεθαίνει από καρκίνο [εικόνες]

Ο έρωτας είναι ένα από τα δυνατότερα συναισθήματα που δίνει στον άνθρωπο περισσότερη δύναμη από ό,τι είχε σκεφτεί ποτέ πως θα αποκτούσε. Η περίπτωση της Τζόαν Λίονς το επιβεβαιώνει.

Η γυναίκα αυτή γνώρισε τον έρωτα στα μάτια ενός ανθρώπου που γνώριζε 30 χρόνια, ουδέποτε όμως είχε δει ερωτικά. Ο λόγος για τον Κρεγκ, ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι την ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που την είδε, όταν εκείνη ήταν 14 ετών. Αρκετά χρόνια μετά, πριν 1,5 χρόνο περίπου, αποφάσισε να τις εκφράσει τα συναισθήματά του, με την ίδια να ανταποκρίνεται και τους δυο τους να αποφασίζουν να παντρευτούν

και να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια.

Ο καρκίνος όμως είχε άλλα σχέδια. Ο Κρεγκ διαγνώστηκε λίγους μήνες πριν το γάμο με καρκίνο στο πάγκρεας, με τους γιατρούς να τον ενημερώνουν πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Το ζευγάρι, όμως, όχι μόνο δεν ματαίωσε το γάμο του, αλλά τον επέσπευσε, αποδεικνύοντας πως η αγάπη είναι δυνατότερη από κάθε εμπόδιο. Η Τζόαν από τη μεριά της, αποφάσισε να κάνει στον μέλλοντα σύζυγό της ένα άκρως «ιδιαίτερο» δώρο που θα αποδείκνυε την αγάπη της για εκείνον.

Έτσι, η νύφη αμέσως μετά την τέλεση του μυστηρίου, ξύρισε το κεφάλι της μπροστά στα μάτια του γαμπρού και των καλεσμένων, δηλώνοντας πως σκοπεύει να τα δωρίσει το ίδρυμα «Little Princess Trust», που φτιάχνει περούκες για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Μόνο «μπράβο» αξίζουν σ’ αυτή τη γυναίκα, δε νομίζετε;

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Ένας «αλλιώτικος» γάμος – Νύφη ξυρίζει το κεφάλι της για συμπαράσταση στο γαμπρό που πεθαίνει από καρκίνο [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα