«Ο Aρης πρέπει πλέον να κοιτάζει τη Σούπερ Λίγκα»

ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ 300 ΛΕΞΕΙΣ«Ο Aρης πρέπει πλέον να κοιτάζει τη Σούπερ Λίγκα»Τετάρτη, Απρίλιος 20, 2016 - 16:54

Συνέντευξη στον
Γιώργο Τότσικα

Ο Αρης κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στη Γ' Εθνική ύστερα από δύο «πέτρινα» χρόνια. Ο Ανδρέας Τάτος, ο αρχηγός της ομάδας, μιλά για την αγωνιστική αντεπίθεση των «κιτρινόμαυρων».

Ποιο είναι το «ταμείο» της φετινής χρονιάς για τον Αρη και ποιοι οι στόχοι για την επόμενη ημέρα;

«Να πω την αλήθεια, δεν περιμέναμε από την αρχή να εξασφαλιστεί η άνοδος

τόσο γρήγορα, με συνοπτικές διαδικασίες. Κι αυτό όχι λόγω του υλικού της ομάδας, το οποίο ήταν επιπέδου Σούπερ Λίγκας, αλλά διότι ξεκινήσαμε προετοιμασία πολύ αργά, τον Σεπτέμβριο, λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Σιγά σιγά δέσαμε, μάθαμε ο ένας τον άλλον και, έχοντας τη διοίκηση πάντα κοντά μας, μαζί με τον προπονητή, καταφέραμε να κερδίσουμε την άνοδο αρκετές αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Αρης πρέπει να “κοιτάζει” τη Σούπερ Λίγκα πια.

Προσωπικά, έχω πετύχει φέτος τους στόχους μου και δεν έχω μετανιώσει λεπτό που ήρθα στον Αρη, χωρίς να σκεφτώ τη Γ' Εθνική. Ο Αρης είναι μεγάλος σύλλογος, με ιστορία, κόσμο, μου αρέσει να αγωνίζομαι με τη φανέλα του και περιμένω να βάλουμε ψηλά τον πήχη. Είναι γεγονός ότι έχω ξεχωριστό δέσιμο με αυτή την ομάδα. Γι' αυτό γύρισα, άλλωστε. Ηρθα για να μείνω όσα χρόνια μπορώ και να βοηθήσω να φτάσουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πρέπει, βέβαια, να ολοκληρωθεί το δύσκολο κομμάτι της εκκαθάρισης, το οποίο είναι θέμα με το οποίο ασχολείται η διοίκηση. Της έχουμε εμπιστοσύνη και πιστεύουμε ότι η αγωνία μας θα έχει αίσιο τέλος και η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στη Φούτμπολ Λιγκ.

Τέλος, θέλω να μιλήσω για τον κόσμο του Αρη και να του στείλω ένα μήνυμα: Οι φίλαθλοί μας έχουν πικραθεί τόσα χρόνια, φέτος μπορεί να μην ήρθαν στο γήπεδο, όπως άλλες φορές, αλλά περιμένουν κι αυτοί την αναγέννηση του συλλόγου. Τους ζητώ να μας πιστέψουν και να μας στηρίξουν. Να έχουν εμπιστοσύνη ότι θα τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα