Επιστροφή στα… γραφεία!

14:22 1/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Οι εκλογές τς 17ης Ιουνίου έκλεισαν την πόρτα της Βουλής σε πολλούς γνωστούς πολιτικούς και τους έστειλαν πίσω στις δουλείες τους…

Είναι αλήθεια ότι οι εκλογές της 17ης Ιουνίου προκάλεσαν μεγάλο πονοκέφαλο στα παραδοσιακά κόμματα,

που εναλλάσονταν στην εξουσία τις τελευταίες δεκαετίες.  Και ακόμα μεγαλύτερο σε ανθρώπους που είχαν κάνει το βουλευτιλίκι επάγγελμα, καθώς πολλοί γνωστοί πολιτικοί έμειναν εκτός Βουλής. Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα… 

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Βήμα της Κυριακής, πολλοί πολιτικοί έχουν πάρει τους δρόμους (ή καλύτερα τις συνεντεύξεις) και ετοιμάζονται να βρουν δουλειά (ή να γυρίσουν στις παλιές εργασίες τους). Για παράδειγμα ο Θόδωρος Πάγκαλος ετοιμάζεται να γράψει το βιβλίο «Μαζί τα φάγαμε» και ζητάει και την βοήθεια του κόσμου σε αυτό!  Επίσης ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Ευάγγελος Αντώναρος το έχουν ρίξει στο γράψιμο. Ο πρώτος θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του «Η κρίση για τα κράτη της Ευρώπης και ο ρόλος της Ελλάδας», ενώ ο Αντώναρος ετοιμάζει διπλό χτύπημα! Το ένα βιβλίο θα έχει τίτλο «Ο αυτοπροσδιορισμός της Κεντροδεξιάς» και το άλλο τιτλοφορείται «Εμπειρίες πολιτικής».

Οι πρώην υπουργοί Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης και Νίκος Χριστοδουλάκης διδάσκουν σε πανεπιστήμια, όπως και η Λούκα Κατσέλη που επέστρεψε στην έδρα των Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αντίθετα ο Γιάννης Παπαθανασίου μάλλον θα αναλάβει τις τύχες του ΟΠΑΠ, ενώ οι Χρήστος Πρωτόπαπας, Δημήτρης Κουσελάς και ο Δημήτρης Καρύδης επέστρεψαν στην Εθνική Τράπεζα. Όπως όλα δείχνουν την επιστροφή της στην τράπεζα ετοιμάζει και η Φώφη Γεννηματά, ενώ η Χρύσα Αράπογλου επανήλθε στην ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα