Εσιέν: «Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

19:05 3/6/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο Μίκαελ Εσιέν μίλησε για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως είναι χαρούμενος ενώ ξεκαθάρισε πως πρόθεσή του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αναστασίου...

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «supersport.com»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Παναθηναϊκό και θα παίξω σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη. Είναι μια νέα

αρχή για μένα και όπως γίνεται κάθε φορά που αλλάζω ομάδα και κάνω ένα νέο ξεκίνημα, έχω κίνητρο και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον σύλλογο που με εμπιστεύθηκε. Είναι μια πρόκληση για την οποία ανυπομονώ. Θέλω να γνωρίσω σύντομα τους νέους μου συμπαίκτες και ξέρω ότι θα βρεθούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε, πρώτος στόχος είναι να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους και βλέπουμε μετά τη συνέχεια. Επίσης και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι ανάμεσα στις προτεραιότητές μας και πιστεύω ότι μπορούμε κι εκεί να κάνουμε αυτό που πρέπει», είπε αρχικά.

Για τις προθέσεις του: «Πρώτα απ' όλα, όμως, πρέπει να παλέψω για μια θέση στην 11άδα, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου. Πρέπει να σιγουρέψω ότι θα βρίσκομαι στα βασικά πλάνα του προπονητή μου».

Για τους οπαδούς: «Ήδη έχω αισθανθεί την αγάπη των οπαδών που ήρθαν στο αεροδρόμιο και φώτισαν τη νύχτα για να με υποδεχθούν. Ήταν απίστευτο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Για το με ποιους μίλησε πριν έρθει στον Παναθηναϊκό: «Μίλησα με τον Μαχαμαντού Ντιαρά και τον Τζιμπρίλ Σισέ πριν αποφασίσω να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να αποδώσω όσα περιμένει η ομάδα και να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας».

The post Εσιέν: «Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα