Εσύ προσποιείσαι στο σεξ; – Και όμως προσποιούνται και οι άντρες οργασμό!

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε ακούσει μέχρι τώρα ότι αρκετές είναι οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό στο κρεβάτι. Τώρα μια νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι το «άθλημα» ακολουθούν και οι άντρες!

Οι άντρες προσποιούνται οργασμό και μάλιστα όχι σε μικρό ποσοστό. Σύμφωνα με έρευνα του Βρετανού γιατρού Αβραάμ Μοργκεντελερ, ο οποίος ασχολείται με τον αντρικό οργασμό και εδώ και 25 χρόνια, οι άντρες προσποιούνται οργασμό σε ποσοστό σχεδόν 30%!

Ο λόγος; Ακριβώς ο ίδιος που είναι και για τις γυναίκες, δεν θέλουν να στεναχωρήσουν ή να πληγώσουν τις συντρόφους τους. Και όπως επισημαίνει ο γιατρός, οι γυναίκες το παίρνουν πολύ πιο κατάκαρδα από τους άντρες.

Περίπου το ένα τρίτο των αντρών έχουν προσποιηθεί οργασμό, σύμφωνα με την έρευνα του καθηγητή σεξολογίας. Μάλιστα το 28% των αντρών έχουν προσποιηθεί ότι «έχουν φτάσει σε κορύφωση» με τη σύντροφό τους. Ισχυρίστηκαν ίδιους λόγους με αυτούς που το κάνουν και οι γυναίκες, επειδή η σύντροφός τους πλησίαζε στον οργασμό και αισθάνθηκαν ότι έπρεπε να δείξουν ότι ένιωθαν το ίδιο.

Άλλοι ανέφεραν ότι «ήθελαν απλά να τελειώνουν, χωρίς να πληγώσουν τη σύντροφό τους» ή ότι «είχαν αρχίσει να βαριούνται αφού έβλεπαν ότι οι ίδιοι δεν επρόκειτο να φτάσουν σε οργασμό».

Στην έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of Sex Research, συμμετείχαν 281 φοιτητές και φοιτήτριες.

Σε αρκετές περιπτώσεις, τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες, προσποιούνταν ότι έφταναν σε οργασμό επειδή ένιωθαν μεγάλη πίεση να δείξουν ότι απολαμβάνουν το σεξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα