Φήμες για επιστροφή Παπανδρέου στο προσκήνιο – Ψάχνει να βρει τι πήγε λάθος στη θητεία του

Την επαναφορά του στο πολιτικό σκηνικό της χώρας φαίνεται πως προσπαθεί να καταφέρει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος αφενός θέλει να μάθει ποιοι τον ανέτρεψαν αλλά και να δει αν μπορεί να αναλάβει ενεργότερο ρόλο.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όπως φαίνεται μοίρασε ερωτηματολόγιο στους συνεργάτες και πρώην υπουργούς της κυβέρνησής του, ζητώντας τους να κάνουν απολογισμό της

περιόδου που ο ίδιος ήταν πρωθυπουργός της χώρας.

Με αυτό τον τρόπο ο κ. Παπανδρέου προσπαθεί να ερευνήσει τα κακώς κείμενα, να συγκεντρώσει απόψεις ανθρώπων με τους οποίος συνεργάστηκε επί ενάμιση χρόνο ώστε να εξάγει συμπεράσματα.

Μέσα στο πολυσέλιδο ερωτηματολόγιο, οι πρώην συνεργάτες πρέπει να απαντήσουν σε θέματα που αφορούν πολιτικές που προχώρησαν ή έμειναν πίσω, αντιστάσεις στην εφαρμογή των πολιτικών αυτών, προβλήματα κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, στόχους που επιτεύχθηκαν ή ακόμα την άποψή τους για το αν υπονομεύτηκε ο ίδιος ως πρωθυπουργός.

Επιπλέον, ο κ. Παπανδρέου ζήτησε από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να διηγηθούν προσωπικές ιστορίες από το διάστημα που βρίσκονταν στην εξουσία.

Οι κινήσεις αυτές του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ δίνουν αφορμή για να συζητηθεί το ενδεχόμενο κάποιας πρωτοβουλίας από μέρους του ή κάποιας δημόσιας παρέμβασης. Συγκεκριμένα, διαδίδεται ότι ο κ. Παπανδρέου πραγματοποιεί δημοσκόπηση προκειμένου να διαπιστώσει να μπορεί να επιστρέψει ή όχι στο πολιτικό σκηνικό ενεργά.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα