Φουντώνουν οι φήμες περί αυτοκτονίας του Ασλάνη – Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης λίγες μέρες πριν πεθάνει

10:25 1/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Ένα ένταλμα σύλληψης για χρέη ύψους 170.00 ευρώ για τον Μιχάλη Ασλάνη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, το οποίο εξεδόθη στις 9 Αυγούστου, λίγες μέρες δηλαδή πριν ο γνωστός σχεδιαστής φύγει από την ζωή.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο σχεδιαστής ανησυχούσε, με τον δικηγόρο του ωστόσο να τον διαβεβαιώνει πως θα συλληφθεί, αλλά δεν πρόκειται να καταλήξει στην φυλακή επειδή το αδίκημα δεν ήταν κακούργημα.

Από τις βασικές κινήσεις που ήθελε να κάνει ο Μιχάλης Ασλάνης ήταν να πουλήσει την βίλα του στην Μύκονο η οποία αξίζει 1,5 εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου να βρει τα χρήματα για να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με ο δημοσίευμα ξαναφουντώνουν οι φήμες περί αυτοκτονίας του και αυτό λόγω του σημειώματος που βρέθηκε στο διαμέρισμα το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά: «Φωτεινούλα μου, λυπάμαι που γνωριστήκαμε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Μου συμπαραστάθηκες και σε ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορώ να ζω σε έναν κόσμο τόσο σκληρό και άκαρδο. Χαιρετισμούς στην οικογένειά σου. Θα σε αγαπώ για πάντα. Μ. Ασλάνης».

Παράλληλα άλλο σημείωμα περιέγραφε την άσχημη κατάσταση του σχεδιαστή ο οποίος έγραφε πως η υγεία του είναι χάλια και φοβόταν μήπως πάθει και δεύτερο εγκεφαλικό επεισόδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα