Φόβος και τρόμος το ΣΔΟΕ για τις συναυλίες – Ακυρώνονται μαζικά στην περιφέρεια

Σε μάστιγα εξελίσσονται οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ για τις συναυλίες σε όλη την χώρα οι οποίες ακυρώνονται από τους διοργανωτές υπό τον φόβο προστίμων.

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχει βάλει στο στόχαστρο τα συμβόλαια και τις αμοιβές των καλλιτεχνών με αποτέλεσμα μετά τα περιστατικά «λουκέτων» σε κέντρα διασκέδασης να παρατηρείται αυξημένο κύμα ακύρωσης των εμφανίσεων.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Καθημερινή οι έλεγχοι αφορούν όλα τα… ρεπερτόρια. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της Γιώτας

Συκκά, στην κρησάρα του ΣΔΟΕ έχουν μπει οι τραγουδιστές πίστας αλλά και αυτοί του έντεχνου τραγουδιού.

Η καχυποψία χτυπά κόκκινο στις τάξεις του ΣΔΟΕ το οποίο αρνείται να δεχθεί πως τα ποσά που δηλώνονται είναι οι πραγματικές αμοιβές των καλλιτεχνών. Χαρακτηριστικό της διαφοράς είναι πως τα νυχτοκάματα που δηλώνονται κυμαίνονται από 500 έως 600 ευρώ την ώρα που αυτά ξεπερνούν τα 1.500 ευρώ και σε μερικές περιπτώσεις αγγίζουν μέχρι και τις 20.000 ευρώ!

Χαρακτηριστικές επίσης του κλίματος που επικρατεί είναι και οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου ο οποίος ήταν από τους πρώτους που μπήκε στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ. Ο δημοφιλής τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ποντίκι δήλωσε χαρακτηριστικά πως η νύχτα έχει τελειώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα