Φρίκη: Στο Πακιστάν βιάζουν αγόρια και το θεωρούν καλό [βίντεο]

06:26 3/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο βιασμός νεαρών αγοριών στο Πακιστάν έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις με μικρά αγόρια να εκδίδονται και άνδρες να ασελγούν ομαδικά σε παιδιά, ακόμα και μέσα στα μέσα μεταφοράς.

Ο Ιτζάζ είναι οδηγός λεωφορείου στο Πακιστάν και 20 ετών. Οι μέρες του περνούν μέσα από σκληρή και πολύωρη δουλειά. Ο μισθός είναι χαμηλός. Αυτός όπως και πολλοί άλλοι σαν αυτόν παραμένουν ανύπαντροι και χωρίς οικογένεια.

Υπάρχουν

πολλοί άνδρες σαν τον Ιτζάζ που δουλεύουν και επιλέγουν μετά το τέλος μιας δύσκολης μέρας να βιάσουν ένα αγόρι ή να το πληρώσουν για τις υπηρεσίες τους. Η κατάσταση στην χώρα είναι τραγική με παιδιά μόλις έξι ετών να εκδίδονται επειδή δεν έχουν χρήματα ενώ τα κορίτσια είναι κλειδωμένα στα σπίτια και απαγορεύεται να βγουν στον δρόμο.

«Μία φορά ένα αγόρι μπήκε στο λεωφορείο και όλοι έκαναν σεξ μαζί του» εξομολογείται ο Ιτζάζ, ο οποίος παραδέχεται πως έχει βιάσει 12 παιδιά όσο δουλεύει στο λεωφορείο! «Το έκανα αλλά τι άλλο μπορούσα να κάνω; Με προσκάλεσαν. Και ήταν τέτοιο αγόρι τέλοσπάντων», εξομολογείται και σοκάρει!
Η σεξουαλική κακοποίηση στο Πακιστάν είναι διαδεδομένη. Περίπου 4 εκατομμύρια παιδιά στη χώρα αναγκάζονται να δουλεύουν από μικρή ηλικία και οι δρόμοι είναι γεμάτοι από τέτοια υποψήφια θύματα.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έγινε σε 1.800 άνδρες, ανακάλυψαν πως το ένα τρίτο πιστεύει πως ο βιασμός αγοριών όχι μόνο δεν είναι έγκλημα, αλλά δεν είναι καν κακή πράξη! Υπολόγισαν λοιπόν πως το 90% των παιδιών στο δρόμο έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης σε κάποιο στάδιο της ζωής τους...

The post Φρίκη: Στο Πακιστάν βιάζουν αγόρια και το θεωρούν καλό [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα