Γαβαλάς: Τέλος για μένα η Μύκονος- Έχω δύναμη να σταθώ στα πόδια μου

10:30 7/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Για τα πρώτα του βήματα μετά την αποφυλάκισή του και την ανάγκη του να σταθεί ξανά όρθιος μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος ανακοινώνει πως «Μύκονος τέλος».

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης που παραχώρησε στο Εθνος της Κυριακής:

«Τη Μύκονο δεν τη σκέφτομαι καθόλου. Το σπίτι ήταν και κομμάτι της δουλειάς μου. Απαξ και δεν έχω τέτοια δουλειά, δεν το χρειάζομαι» είπε στο Έθνος της Κυριακής ο γνωστός σχεδιαστής ο οποίος σημείωσε πως είναι μεγάλη περιουσία για εκείνον το γεγονός πως μπορεί να σταθεί στα πόδια του.«Και υλική περιουσία υπάρχει, γιατί με την Κάντζα ξεχρεώνω» τονίζει.

Παράλληλα ο κ. Γαβαλάς εξέφρασε και μια έντονη ανάγκη για πατρότητα και έναν δικό του άνθρωπο να του σταθεί στα δύσκολα. «Ηθελα να είχα ένα παιδί. Σε τέτοιες δύσκολες περιπτώσεις θα ήθελα να είχα έναν πολύ δικό μου άνθρωπο να μου στέκεται» αναφέρει χαρακτητιστικά.

Σε σχέση με τα χρέη του ο κ. Γαβαλάς αναφέρει πως χρωστάει σε μερικούς και θέλει να πληρώσει αλλά σε αυτή τη φάση τονίζει πως «πρώτα πρέπει να πληρώσω τον εαυτό μου. Χρωστάω σε μένα πάνω απ' όλα» ενώ αναφέρει πως αποφεύγει την Αττική Οδό για να μη δει τα γραφεία του στην Κάντζα.

Τέλος ο γνωστός σχεδιαστής εξέφρασε την ευγνωμοσύνη στον Βύρωνα Πολύδωρα για το ενδιαφέρον του αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι δεν γνώριζε σε ποιο κόμμα είναι ενώ για τους... σταρ της έδρας σημειώνει: «Πώς να μη θαυμάσω το 12ποντο της δικαστίνας;»

Keywords
Τυχαία Θέματα