Γιατί είναι τόσο μικρή η κοιλιά της Μίντλετον αναρωτιούνται οι Βρετανοί

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και σύζυγος του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, καθώς περιμένει τη γέννηση του πρώτου της παιδιού τον Ιούλιο.

Ωστόσο, η ελάχιστα φουσκωμένη κοιλιά της, παρά το προχωρημένο της εγκυμοσύνης, έχουν κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, συγκρίνοντάς την με άλλες διάσημες προσωπικότητες, όπως η Κέιτ Χάντσον, η Βικτόρια Μπέκαμ, αλλά και η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, όλες εκ των οποίων ήταν πολύ πιο

«φουσκωμένες» στον έκτο μήνα τους.

Οι ειδικοί, ωστόσο, παρουσιάζονται καθησυχαστικοί, αναφέροντας πως η έλλειψη «κοιλίτσας» είναι απολύτως φυσική, αφού μπορεί να ευθύνεται σε έναν αριθμό λόγων. Η Σάιμον Μέχιγκαν, γυναικολόγος του Liverpool Women’s Hospital, τονίζει πως η μικρή κοιλιά είναι σύνηθες φαινόμενο στις πρώτες εγκυμοσύνες, και εμφανίζονται κυρίως σε λεπτές και καλογυμνασμένες γυναίκες, όπως ακριβώς και η Μίντλετον.

«Είναι το πρώτο της παιδί, οπότε θα έχει πολύ δυνατούς κοιλιακούς, κάτι που σημαίνει ότι τα πάντα συγκρατούνται καλά και σφιχτά» καθησυχάζει η Μέχιγκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα