Ο όμηρος των βομβιστών αποκαλύπτει: Με έσωσαν τα Red Bull!

Τα Red Bull και η κινεζική του καταγωγή, του έσωσαν τη ζωή! Ο άντρας, ο οποίος για λίγη ώρα, ήταν όμηρος των δύο αδερφών από την Τσετσενία, οι οποίοι είναι και οι βομβιστές του μαραθωνίου της Βοστόνης, μιλά για πρώτη φορά, αποκαλύπτοντας τον λόγο της στάσης που έκαναν σε βενζινάδικο της περιοχής του ΜΙΤ, αλλά και πως ξέφυγε από τα χέρια τους ζωντανός.

Ο συγκεκριμένος άντρας, βρέθηκε με το τζιπ

του μπροστά στους Ταμερλάν και ο Τζοχάρ, την ώρα που αστυνομία τους κυνηγούσε, κοντά στην περιοχή του ΜΙΤ, λίγο μετά τη δολοφονία του νεαρού αστυνομικού Σον Κόλιερ. Τότε, εκείνοι τον σταμάτησαν, και τον διέταξαν να πατήσει τέρμα το γκάζι για να μπορέσει να τους φυγαδέψει.

Λίγο μετά, έκαναν τη σωτήρια στάση σε βενζινάδικο της περιοχής γιατί τα δύο αδέρφια, ζητούσαν απεγνωσμένα να πιούν Red Bull, χωρίς να τους νοιάζει πως η αστυνομία τους κυνηγούσε! Μιλώντας στην Daily Mail, ο άντρας, ο οποίος δεν έχει αποκαλύψει ακόμη και σήμερα το όνομά του, δήλωσε, πως οι δύο νεαροί, τον άφησαν ελεύθερο, χωρίς να του προξενήσουν καμιά σωματική βλάβη, μόνο και μόνο, επειδή δεν ήταν Αμερικανός.

Μάλιστα, περιέγραψε και τη σκηνή που ο Ταμερλάν μπήκε ξαφνικά μέσα στο αμάξι του και του είπε: «Γεια! Μήπως έχετε ακούσει για την έκρηξη στη Βοστόνη; Εγώ το έκανα!».

Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου που κάλεσε την αστυνομία.

Παρά το γεγονός πως η περιπέτεια του κινέζου είχε αίσιο τέλος, όπως είναι λογικό, το σοκ που υπέστη ήταν τεράστιο. Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου, όπου και άφησαν τον όμηρό τους οι βομβιστές, αποκαλύπτει, πως το θύμα ήταν τόσο συγκλονισμένο από την εμπειρία της καταδίωξης και του τρόμου, που με το ζόρι μπορούσε να κρατηθεί όρθιος στα πόδια του. Τρομοκρατημένος, είπε προς τον ιδιοκτήτη: «Είναι κάτι άντρες μέσα στο αμάξι μου, με απειλούσαν με όπλα, και έχουν μαζί τους και βόμβες. Πολλές βόμβες». Έτσι, ο αιγυπτιακής καταγωγής βενζινοπώλης, έσπευσε να καλέσει την αστυνομία, και λίγα λεπτά αργότερα, η περιοχή είχε γεμίσει με αστυνομικές δυνάμεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα