Γιατί ο Πικέ βγάζει διαβατήριο για τον 10 εβδομάδων γιο του

10:42 6/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Το μωρό που έχει την ευτυχία να κρατάει στην αγκαλιά του ο Ζεράρ Πικέ γεννήθηκε μόλις πριν 10 εβδομάδες. Η Σακίρα περήφανη, ανάρτησε τη φωτογραφία του συζύγου της με το μωρό στο διαδίκτυο.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπάρτσα βρίσκεται έξω από το γραφείο έκδοσης διαβατηρίων. Όπως η Σακίρα σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία, «Μπαμπάς και γιος περιμένουν για το διαβατήριο του Μίλαν!».

Γιατί μπλέκουν μικρό παιδί με τη γραφειοκρατεία; Οι δύο γονείς βγάζουν διαβατήριο στον μικρό Μίλαν γιατί η Σακίρα θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ

για την εκπομπή «The Voice live shows» και θέλει να το πάρει μαζί της.

Η 36χρονη τραγουδίστρια και ο 26χρονος ποδοσφαιριστής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έχουν ανακοινώσει τη γέννηση του γιού τους από τον Ιανουάριο.

Ο Ζεράρντ σχολίασε: «Όπως και ο πατέρας του, ο Μίλαν έγινε μέλος της Μπαρτσελόνα από την ώρα που γεννήθηκε.» Η Σακίρα πρόσθεσε: «Είμαστε ευτυχισμένοι να σας ανακοινώσουμε τη γέννηση του Μίλαν Πικέ Μεμπάρακ που γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου και ώρα 9:36 π.μ.

Το όνομα Μίλαν έχει σλαβικές ρίζες και σημαίνει αγαπημένος.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2010 κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για το τραγούδι Waka Waka (This Time for Africa), επίσημο τραγούδι του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2010, που κατέκτησε η Ισπανία.

Keywords
Αναζητήσεις
σακιρα πικε πως γνωριστηκαν
Τυχαία Θέματα