Γνωστος ποδοσφαιριστής συνελήφθη για βιασμό 34χρονης!

Στα χέρια των αγγλικών αρχών βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης, ο διάσημος ποδοσφαιριστής της ΚΠΡ, Λουίς Ρεμί, καθώς και δύο ακόμη άντρες, με την κατηγορία του βιασμού 34χρονης γυναίκας!

Οι τρεις άντρες, ένας εκ των οποίων είναι ξάδερφος του Ρεμί, κατηγορούνται από τη συγκεκριμένη γυναίκα, πως τη βίασαν σε σπίτι στο Φούλαμ του Νότιου Λονδίνου. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η ίδια πήγε στο σπίτι του, πιστεύοντας πως θα είναι μόνη με τον παίκτη του αγγλικού συλλόγου. Όμως, δεν ήταν έτσι. Εκείνοι, της προσέφεραν ποτό, που την έκανε να χάσει τις αισθήσεις της, και στη συνέχεια τη βίασαν.

«Η αστυνομία ερευνά μία καταγγελία για βιασμό, που έγινε στις 6 Μαΐου σε μια περιοχή του Νότιου Λονδίνου. Η καταγγελία έφτασε σε εμάς στις 8 του μήνα από μία γυναίκα 34 χρονών που την έκανε στις 7 του μήνα. Το θύμα κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τρεις άνδρες. Το πρωί της Τετάρτης (15/5) τρεις άνδρες 26 χρονών, 23 χρονών και 22 χρονών συνελήφθηκαν στο Φούλαμ με την κατηγορία του βιασμού και παραμένουν υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα του Νότιου Λονδίνου», ήταν η δήλωση της αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα