Η Lady Gaga ολόγυμνη στην μπερζέρα

Μια φωτογραφία της που  θεώρησε σέξι ανέβασε η εκκεντρική τραγουδίστρια στο twitter της κι έκανε τους θαυμαστές της ευτυχισμένους. Η ίδια ωστόσο πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον πρώτο της ρόλο στον κινηματογράφο!

Η αλήθεια είναι ότι τη Lady Gaga την έχουμε δει πολλές φορές να τριγυρνά στους δρόμους και να τα δίνει όλα on stage σχεδόν γυμνή αλλά αυτή η φωτογραφία που δημοσίευσε σήμερα έχει… κάτι πιο σέξι από τις υπόλοιπες.

Ίσως επειδή είναι τραβηγμένη στον προσωπικό της χώρο ή πάλι μπορεί να φταίει, η έκφραση, το μακιγιάζ και τα ίσια λυτά μαλλιά της… Σίγουρα πάντως είναι μια από τις πιο όμορφες –και τις πιο γυμνές- στιγμές της σούπερ σταρ της ποπ!

Η τραγουδίστρια σχολίασε και τα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στη σχέση της Κρίστεν Στιούαρτ με τον Ρόμπερτ Πάτινσον. «Είναι πολύ σκληρό αυτό που συμβαίνει. Με κάνει να νιώθω θλίψη για τον τρόπο που λειτουργούν τα media. Ελπίζω να είναι εντάξει τα παιδιά», έγραψε η Gaga η οποία κάνει και το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία «Machete Kills» του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ όπου υποδύεται την La Chameleón.

Μαζί με την αφίσα που επιβεβαιώνει την είδηση την εμφάνισή της στον κινηματογράφο, η Gaga έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter: «Ναι είναι αλήθεια, θα κάνω το ντεπούτο μου ως ηθοποιός στο εκπληκτικό MACHETE KILLS του @RODRIGUEZ είμαι τόσο ενθουσιασμένη!!! Τα γυρίσματα ήταν τρέλα!»

Στην ταινία θα δούμε επίσης πολλά λαμπερά αστέρια του Χόλυγουντ, ανάμεσά τους και τους Τζέσικα Άλμπα, Σοφία Βεγκάρα, Μελ Γκίμπσον, Τσάρλι Σιν.

Την χαρά της για το βάπτισμα του πυρός στις χολιγουντιανές παραγωγές τη μοιράστηκε μάλιστα με την φιλενάδα της, ηθοποιό, Λίντσεϊ Λόχαν και την φωτογράφο των διασήμων  Ellen von Unwerth, στο πριβέ τους πάρτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα