Η Opel με νέους κινητήρες στην Έκθεση Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη

09:26 3/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Με επτά παγκόσμιες πρεμιέρες εμφανίζεται η Γερμανική Εταιρία στο 65ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και μοντέλα από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept.

Αυτοπεποίθηση: Το Insignia OPC, ο νέος αθλητής της Opel.

στην IAA. Premium απόλαυση: Νέα οικογένεια Insignia με όχημα περιπέτειας το Country Tourer. Μελλοντική μετακίνηση: Το Monza Concept δείχνει το μέλλον της αυτοκινητιστικής σχεδίασης και συνδεσιμότητας. Εξατομίκευση: Συνδεδεμένοι και ενημερωμένοι με τα ADAM Black Link και ADAM White Link. Τέλος στην κορυφή της κατηγορίας είναι οι νέοι κινητήρες, που συνδυάζουν πιο πολιτισμένη λειτουργία και ισχύ με χαμηλότερη κατανάλωση.

Η Opel προχωρά στο μέλλον με επτά παγκόσμιες πρεμιέρες στο 65ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA 12 – 22 Σεπτεμβρίου). Η εταιρία παρουσιάζει το νέο Opel Insignia OPC, με ανανεωμένη εμφάνιση, αναβαθμισμένο πλαίσιο και καινοτόμο σύστημα infotainment.

Ο κινητήρας 2.800 κ.εκ V6 turbo των 325 ίππων «απογειώνει» το κορυφαίο Opel από στάση στα 100 χλμ σε 6,0”. Εξίσου συναρπαστικές με την έκδοση OPC της ναυαρχίδας της μάρκας είναι οι παγκόσμιες πρεμιέρες του Insignia Country Tourer - νέου μέλους της οικογένειας Insignia και λάτρη της περιπέτειας – και των μοντέλων hatchback, notchback και Sports Tourer, με νέα σχεδίαση, καινοτόμα συστήματα infotainment και τους καλύτερους κινητήρες στην κατηγορία.

Η Opel παρουσιάζει επίσης στο κοινό τις προθέσεις της για το μέλλον με την πρεμιέρα του Monza Concept – το όραμα της εταιρίας για ένα συνδεδεμένο και αποδοτικό αυτοκίνητο. Παράλληλα, αποκαλύπτει την πρόοδο της σύγχρονης αυτοκίνησης με καινοτόμα μοντέλα και λύσεις infotainment όπως το ADAM Black Link και το ADAM White Link και νέες γενιές κινητήρων.

Ένας νέος 1.6 SIDI turbo 200 hp για το Cascada cabrio και η νέα οικογένεια μικρών βενζινοκινητήρων, σε συνδυασμό με νέο, εξατάχυτο κιβώτιο κάνουν επίσης ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα