Η Turkish Airlines φέρνει ταξιδιωτικούς πράκτορες για να γνωρίσουν την Ελλάδα

Η γνωριμία με την Ελλάδα κατέληξε σε μια γεμάτη αίθουσα και σε ένα λαμπερό δείπνο γνωριμίας. Ταξιδιωτικοί πράκτορες από Ρωσία, Ουκρανία, Γεωργία, Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν ταξίδεψαν στην Αθήνα μέσω Κωνσταντινούπολης και επισκέφτηκαν τη Μύκονο.

Η Turkish Airlines,

σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο MidEast International tours, που γιόρτασε τα 30 χρόνια λειτουργίας του, προσκάλεσε στην Ελλάδα ταξιδιωτικούς πράκτορες σε μια προσπάθεια τόνωσης της νέας τουριστικής περιόδου.

H γενική διευθύντρια της Turkish Airlines, Γκιουλάι Οζτούρκ (Gulay Ozturk) τόνισε τη βαρύτητα που δίνουν οι τουρκικές αερογραμμές στους ελληνικούς προορισμούς, ενώ ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, σημείωσε την αξία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει οι τουρκικές αερογραμμές για την ενίσχυση του τουρισμού στην Ελλάδα, διοργάνωσε αυτό το FAM trip για να γνωρίσουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες τις ομορφιές της χώρας και να προωθήσουν στη συνέχεια το ελληνικό τουριστικό προϊόν στη χώρα τους. Υπενθυμίζεται ότι η Turkish Airlines έχει φέρει τουριστικούς πράκτορες από την Ινδία, την Κορέα, την Κίνα, την Τουρκία και τον Καναδά.

Keywords
Τυχαία Θέματα