Η αιώρα στη νέα της εποχή

Σκέφτηκες ποτέ τον εαυτό σου αραχτό σε μια αιώρα ανάμεσα σε φοίνικες με cocktail στα χέρια; Ε να μια αφορμή να φέρεις το όνειρο λίγο πιο κοντά.

Αυτός εδώ, λοιπόν, είναι ο Swingrest, ένας καναπές αρκετά μεγάλος με μια ιδιαιτερότητα. Αντί να σου ζητάει να τον τοποθετήσεις στο έδαφος, σου ζητάει να τον κρεμάσεις από το ταβάνι. Είτε μέσα στο σπίτι, είτε έξω από αυτό. Αν χωράει να περάσει από την πόρτα σου δηλαδή. Μα δεν είναι ό,τι πιο καλοκαιρινό αντίκρισες τις

τελευταίες μέρες; Όπως ακριβώς η αιώρα σε κρατάει ανάμεσα σε δυο δέντρα, στριμωχτό και ατσούμπαλο, αυτός σε κρατάει από έναν γάντζο στο ταβάνι και σε κουνάει πέρα δώθε, ενώ εσύ κάνεις απλωτές.

Φαντάσου τώρα, να σουν αραχτός επάνω του, με δυο τρεις γκόμενες να λιάζονται πιο κει και εσύ άρχοντας. Ε να, αυτά είναι όνειρα! Επίσης, στα δεξιά του επίπλου – όνειρο έχει και τραπεζάκι να ακουμπάς ποτά, ποτήρια, laptop και ό,τι άλλο τελοσπάντων θεωρείς πως θες να σε ακολουθήσει πάνω του.

Χάζεψέ το και μετά πήγαινε για δουλειά. Είμαι σίγουρος πως θα πας χαμογελαστός. Ή και όχι αλλά εγώ θέλω να το δω θετικά. Υπάρχει κάπου εκεί έξω και με περιμένει να αράξω πάνω του.

Διαβάστε ακόμα:

* Ένα ξενοδοχείο, έργο τέχνης

* Το σπίτι του James Bond

* Going deeper underground

Keywords
Τυχαία Θέματα