Η Αμάντα Σέιφριντ έχει ταλέντο… στο κρεβάτι! – Κυκλοφόρησε το trailer του «Lovelace»

07:08 5/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Ήταν το 1972 όταν «γεννιόταν» ένα νέο sex symbol και μια από τις γνωστότερες πορνοστάρ του πλανήτη. Ο λόγος για τη Λίντα Λάβλεϊς, η οποία μέσα από τη ταινία «Deep Throat» μετατράπηκε σε super star μέσα σε ένα βράδυ. Ωστόσο η ζωή της δεν ήταν γεμάτη μόνο με λάμψη. Και σε αυτή τη σκοτεινή της πλευρά μας μεταφέρει η ταινία «Lovelace», όπου πρωταγωνιστεί η Αμάντα Σέιφριντ.

Η 27χρονη star του Χόλιγουντ υποδύεται την ιέρεια του έρωτα, μας μεταφέρει στα πρώτα χρόνια της πορείας της, μας παρουσιάζει την εκμετάλλευση που υπάρχει στον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας, αλλά και την αποφασιστικότητα της Λάβλεϊς για να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια της. Όσο για την Αμάντα; Μας δείχνει για μια ακόμα φορά το μεγάλο της ταλέντο, αλλά και τη σέξι πλευρά της.

Εκτός Σέιφριντ στη ταινία παίζουν ακόμα οι Τσακ Τρέινορ, Σάρον Στόουν, Άνταμ Μπρόντι, Κλόε Σέβινι, ενώ ο Τζέιμς Φράνκο κάνει το guest πέρασμά του ως Χιου Χέφνερ. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 23 Αυγούστου. Μέχρι τότε δες το πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα