Απίστευτο: Αστυνομικός πυροβολεί και δολοφονεί εν ψυχρώ σκύλο που γαβγίζει [βίντεο]

21:46 4/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Ένα απίστευτα βάρβαρο βίντεο έχει κατακλύσει τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο και απεικονίζει αστυνομικούς να πυροβολούν εν ψυχρώ έναν σκύλο ο οποίος επιχείρησε να προστατεύσει το αφεντικό του.

Το περιστατικό συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες και σύμφωνα με τις πληροφορίες, και όπως φαίνεται και στο βίντεο, ένας άνδρας ο οποίος έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο του ανταλλάσσει κάποιες κουβέντες με τους αστυνομικούς που βλέπει μπροστά του. Αυτός πάει μέχρι το αυτοκίνητο και βάζει μέσα τον σκύλο προκειμένου να τους πλησιάσει.

Όταν το κάνει αυτοί τον συλλαμβάνουν αμέσως -αδιευκρίνιστο

παραμένει το γιατί- και του περνούν χειροπέδες. Ο σκύλος ωστόσο από το αυτοκίνητο γαβγίζει ασταμάτητα βλέποντας τους αστυνομικούς να περιτριγυρίζουν το αφεντικό του. Ένας από αυτούς μάλιστα χτυπάει τον συλληφθέντα κάτι που κάνει το ζώο να βγει από το αυτοκίνητο και να πάει προς το μέρος της σύλληψης.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο και όποιος γνωρίζει από σκύλους, το ζώο δεν είχε πρόθεση να δαγκώσει, αλλά αντ' αυτού να εκφοβίσει τους άνδρες που θεωρεί πως είναι απειλή για τον ιδιοκτήτη του. Αυτό φαίνεται μάλιστα και από το γεγονός πως ενώ γαβγίζει και πλησιάζει έναν από τους αστυνομικούς, αμέσως κάνει μερικά βήματα πίσω.

Ο αστυνομικός όμως δεν κατάλαβε από αυτά. Έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε το άτυχο ζώο εν ψυχρώ. Το σκυλί άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους και ο αστυνομικός που το κοιτάει κρατάει το όπλο του παρατεταμένο σαν να έχει απέναντί του ένοπλο εγκληματία. Όλος ο κόσμος που παρακολουθούσε το περιστατικό, ένας από αυτούς τράβηξε και το βίντεο, σοκαρίστηκαν αμέσως και άρχισαν να φωνάζουν για την αστυνομική βαρβαρότητα.

Ο σκύλος, Μαξ στο όνομα, τελικά πέθανε και οι κραυγές πόνου λίγο πριν ξεψυχήσει σημαδεύουν όποιον βλέπει το βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα