Η απάντηση είναι στο “3”

Σίγουρα το σεξ με την γκόμενά σου είναι τέλειο. Το ερώτημα όμως είναι αν μπορεί να γίνει καλύτερο; Σκέψυ τον αριθμό “3” και θα καταλάβεις…

Από τον Βασίλη Μαλέσιο

Είναι σίγουρο πως το σεξ με την γκόμενα σου το θεωρείς υπέροχο και δε χρίζει περισσότερης συζήτησης το όλο θέμα, αλλά θα σου βάλω ένα ερώτημα: πως θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερο; Και μην ψάχνεις την απάντηση, είναι απλή. Μα φυσικά προσθέτοντας άλλη μια γκόμενα στο παιχνίδι.

Μη βιαστείς να μου πεις πως “όλες οι κοπέλες δεν είναι ίδιες” και πως η κοπέλα σου είναι σοβαρή. Δεν διαφωνώ για τη σοβαρότητα

της, αλλά η αλήθεια είναι πως αν ξέρεις να “πουλήσεις” σωστά το προϊόν, όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Καταλαβαίνω πως λίγο-πολύ μας είναι δύσκολο να προτείνουμε στην σύντροφο μας ένα ερωτικό τρίγωνο. Κάτι ότι φοβόμαστε μην αρχίσει να αμφισβητεί την αγάπη που έχουμε για το πρόσωπό της, κάτι που θα της μπούνε ιδέες ότι υπάρχει άλλη γυναίκα, κάτι που φοβόμαστε μη φύγει καμιά παντόφλα στο κεφάλι, πες το όπως θες εσύ, αλλά κολλάμε. Για να γίνει αποδεκτό κάτι τέτοιο πάντως πρέπει να υπάρχει και ο κατάλληλος τρόπος, το κατάλληλο περιτύλιγμα έτσι ώστε να δελεάσεις την κοπέλα και να δεχθεί.

Τι εννοώ; Πρέπει να έχεις την ικανότητα να μαγέψεις την υποψήφια παρτενέρ και να την κάνεις να πειστεί πως όντως θα περάσει και εκείνη καλά και δε θα το κάνει μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις σου. Πρέπει να έχεις δηλαδή, αυτό που θέλουν όλες οι γυναίκες, καλό “μπλα-μπλα”. Άνοιξε μια κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα και προσποιήσου ότι όντως πρόκειται να γίνει το ερωτικό τρίγωνο και εκείνη πρέπει να διαλέξει κάποια διάσημη για παράδειγμα, που θα ήθελε για παρτενέρ. Αφού την έχεις βάλει σε σκέψεις και ψάχνει την τέλεια σταρ που θα πάρει μέρος στην φαντασίωσή σου, παρατήρησε την αντίδραση της. Δείχνει να ενδιαφέρεται; Αν όχι τότε χρειάζεται περισσότερο χρόνο, αλλά που θα πάει θα την καταφέρεις. Αν ναι τότε ήρθε η ώρα να περάσεις στην επίθεση.

Μην την αφήσεις σε χλωρό κλαρί, αφού πέρασε το πρώτο στάδιο τότε είναι σίγουρα στα πρόθυρα για να πει το “ναι”. Εσύ με την σειρά σου, συζήτησε όλες τις λεπτομέρειες του θέματος. Πως το φαντάζεσαι εσύ και πως εκείνη. Επίσης συζητήστε για το ποια θα ήθελε να είναι η παρτενέρ αλλά πρόσεχε: την υποψήφια θα την διαλέξει εκείνη και όχι εσύ! Είπαμε, σου εκπληρώνει τις φαντασιώσεις, εσύ πρέπει να της δείξεις πως δε θες κάποια συγκεκριμένη (άσχετα αν ψοφας για την κολλητή της που είναι και κουκλάρα).

Αφού έκανες και την πολυπόθητη συζήτηση, η καλή σου είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Μην ξεχνάς όμως, μην την πιέσεις σε κάτι που δεν είναι έτοιμη και μην έχεις πολλές απαιτήσεις από εκείνη – άλλωστε η πρώτη φορά είναι αναγνωριστική και να είσαι σίγουρος πως θα υπάρξουν και επόμενες. Αρκεί να γίνει η αρχή. Καλή διασκέδαση και φρόντισε η καλή σου να είναι η σταρ της βραδιάς.

Διαβάστε ακόμα:

* Ημερολόγιο για… φίλημα (vid)

* Γιατί οι άντρες αγαπούν τα ξέκωλα;

* Γυμνό με 3D άποψη

* Ένας am

Keywords
Τυχαία Θέματα